ELETEC

Contactgegevens ELETEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELETEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELETEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PULSEBAAN 50/3; 2242; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34641296 (+32-34641296) 34641296 (+32-34641296)

Fax (fax): +32 (83) 221-24-16 +32 (83) 221-24-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELETEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELETEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELETEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELETEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELETEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELETEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELETEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELETEC
Products information ELETEC

BTW identificatienummer (tax): BE07127349853
Ondernemingsnummer: 9937377929
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ELETEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELETEC
(Get full report from official database of BE for ELETEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELETEC
Addition kinds of activities for ELETEC

265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
76410203. Reparatie en onderhoud van kantoormeubelen | Office furniture repair and maintenance

Werken bij ELETEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELETEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELETEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELETEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van ELETEC in sociale netwerken
Look for responds of ELETEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELETEC. Laat een reactie achter voor ELETEC. ELETEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELETEC. Leave a respond for ELETEC. ELETEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELETEC op de google maps. Adres en contacten ELETEC
Location of ELETEC on the google maps. Address and contacts of ELETEC

Andere gerelateerde bedrijven als come ELETEC ELETEC: Van Overijse SPRL | Rosseeuw P | Coulon P | BEKAERT | MEUBELEN B. & M.

Other related companies as ELETEC: Van Overijse SPRL | Rosseeuw P | Coulon P | BEKAERT | MEUBELEN B. & M.

ELETEC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELETEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127349853. Het bedrijf ELETEC bevindt zich op het adres: PULSEBAAN 50/3; 2242; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ELETEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELETEC is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELETEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELETEC, openstaande posities, locatie van ELETEC op de kaart.

ELETEC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELETEC, company assigned to the tax number BE07127349853. The company ELETEC is located at the address: PULSEBAAN 50/3; 2242; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ELETEC were not found.
The main activity of ELETEC is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELETEC is not available. You also can look at reviews of ELETEC, open positions, location of ELETEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELETEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELETEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELETEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELETEC, employees, financial statistics.