IMPRIMERIE DESHORME SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • IMPRIMERIE DESHORME SA
Private companiesTobacco Products • IMPRIMERIE DESHORME SA

Contactgegevens IMPRIMERIE DESHORME SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE DESHORME SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE DESHORME SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zone Plantis des Aisements 2; 6590; Momignies, België

Telefoon (phone): 060 51 26 36 (+32-060 51 26 36) 060 51 26 36 (+32-060 51 26 36)

Fax (fax): 060 51 26 07 (+32-060 51 26 07) 060 51 26 07 (+32-060 51 26 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE DESHORME SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE DESHORME SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE DESHORME SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE DESHORME SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE DESHORME SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE DESHORME SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE DESHORME SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE DESHORME SA
Products information IMPRIMERIE DESHORME SA

BTW identificatienummer (tax): BE01547943115
Ondernemingsnummer: 2307922363
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Graphic designers

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE DESHORME SA
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE DESHORME SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE DESHORME SA
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE DESHORME SA

7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
384501. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
50910301. Visserij | Fishing tackle
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon

Werken bij IMPRIMERIE DESHORME SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE DESHORME SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE DESHORME SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE DESHORME SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE DESHORME SA in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE DESHORME SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE DESHORME SA. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE DESHORME SA. IMPRIMERIE DESHORME SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE DESHORME SA. Leave a respond for IMPRIMERIE DESHORME SA. IMPRIMERIE DESHORME SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE DESHORME SA op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE DESHORME SA
Location of IMPRIMERIE DESHORME SA on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE DESHORME SA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE DESHORME SA IMPRIMERIE DESHORME SA: M.C. KIEVITSHEIDE | LAMBRECHT TUINEN | GUY PETIT | Bellimmo NV | VAN LOVEN OLIVIER

Other related companies as IMPRIMERIE DESHORME SA: M.C. KIEVITSHEIDE | LAMBRECHT TUINEN | GUY PETIT | Bellimmo NV | VAN LOVEN OLIVIER

IMPRIMERIE DESHORME SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE DESHORME SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01547943115. Het bedrijf IMPRIMERIE DESHORME SA bevindt zich op het adres: Zone Plantis des Aisements 2; 6590; Momignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Graphic designers.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE DESHORME SA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE DESHORME SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE DESHORME SA, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE DESHORME SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMPRIMERIE DESHORME SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE DESHORME SA, company assigned to the tax number BE01547943115. The company IMPRIMERIE DESHORME SA is located at the address: Zone Plantis des Aisements 2; 6590; Momignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing - General. List of products are Graphic designers.
The main activity of IMPRIMERIE DESHORME SA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE DESHORME SA is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE DESHORME SA, open positions, location of IMPRIMERIE DESHORME SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE DESHORME SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE DESHORME SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE DESHORME SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE DESHORME SA, employees, financial statistics.