VAN LOVEN OLIVIER

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VAN LOVEN OLIVIER
Private companiesTobacco Products • VAN LOVEN OLIVIER

Contactgegevens VAN LOVEN OLIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LOVEN OLIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LOVEN OLIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 23.SQ PRINCE LEOPOLD, BRUSSELS, BE 1020, België

Telefoon (phone): 3224798716 3224798716

Fax (fax): 3224798716 3224798716

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LOVEN OLIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LOVEN OLIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LOVEN OLIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LOVEN OLIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LOVEN OLIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LOVEN OLIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LOVEN OLIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LOVEN OLIVIER
Products information VAN LOVEN OLIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE02220306396
Ondernemingsnummer: 1591613769
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VAN LOVEN OLIVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LOVEN OLIVIER
(Get full report from official database of BE for VAN LOVEN OLIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LOVEN OLIVIER
Addition kinds of activities for VAN LOVEN OLIVIER

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
20439914. Tarwefles: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Wheat flakes: prepared as cereal breakfast food
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services
78129902. Cartoonproductie, televisie | Cartoon production, television
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale

Werken bij VAN LOVEN OLIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LOVEN OLIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LOVEN OLIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LOVEN OLIVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van VAN LOVEN OLIVIER in sociale netwerken
Look for responds of VAN LOVEN OLIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LOVEN OLIVIER. Laat een reactie achter voor VAN LOVEN OLIVIER. VAN LOVEN OLIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LOVEN OLIVIER. Leave a respond for VAN LOVEN OLIVIER. VAN LOVEN OLIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LOVEN OLIVIER op de google maps. Adres en contacten VAN LOVEN OLIVIER
Location of VAN LOVEN OLIVIER on the google maps. Address and contacts of VAN LOVEN OLIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LOVEN OLIVIER VAN LOVEN OLIVIER: FLCAHIERS FISCAUX EUROPEENS SA | Harol International NV | COLL?GE DE GODINNE-BURNOT | LUC DE MUYNCK | Somaconstruct NV

Other related companies as VAN LOVEN OLIVIER: FLCAHIERS FISCAUX EUROPEENS SA | Harol International NV | COLL?GE DE GODINNE-BURNOT | LUC DE MUYNCK | Somaconstruct NV

VAN LOVEN OLIVIER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LOVEN OLIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02220306396. Het bedrijf VAN LOVEN OLIVIER bevindt zich op het adres: 23.SQ PRINCE LEOPOLD, BRUSSELS, BE 1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VAN LOVEN OLIVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LOVEN OLIVIER is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LOVEN OLIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LOVEN OLIVIER, openstaande posities, locatie van VAN LOVEN OLIVIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN LOVEN OLIVIER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LOVEN OLIVIER, company assigned to the tax number BE02220306396. The company VAN LOVEN OLIVIER is located at the address: 23.SQ PRINCE LEOPOLD, BRUSSELS, BE 1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VAN LOVEN OLIVIER were not found.
The main activity of VAN LOVEN OLIVIER is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LOVEN OLIVIER is not available. You also can look at reviews of VAN LOVEN OLIVIER, open positions, location of VAN LOVEN OLIVIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LOVEN OLIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LOVEN OLIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LOVEN OLIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LOVEN OLIVIER, employees, financial statistics.