AD Perfecto SPRL

Contactgegevens AD Perfecto SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD Perfecto SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AD Perfecto SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Van Soust 262A; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 649 35 79 (+32-02 649 35 79) 02 649 35 79 (+32-02 649 35 79)

Fax (fax): 02 644 24 96 (+32-02 644 24 96) 02 644 24 96 (+32-02 644 24 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD Perfecto SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD Perfecto SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD Perfecto SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD Perfecto SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD Perfecto SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD Perfecto SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD Perfecto SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD Perfecto SPRL
Products information AD Perfecto SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05549163818
Ondernemingsnummer: 9868713378
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Advertising agencies & consultants

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD Perfecto SPRL
(Get full report from official database of BE for AD Perfecto SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AD Perfecto SPRL
Addition kinds of activities for AD Perfecto SPRL

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
179903. Service station apparatuur | Service station equipment
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
34329901. Kranen en spijkers, metaal en kunststof | Faucets and spigots, metal and plastic
61119901. Commodity credit corporation | Commodity credit corporation
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent

Werken bij AD Perfecto SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD Perfecto SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD Perfecto SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD Perfecto SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van AD Perfecto SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AD Perfecto SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD Perfecto SPRL. Laat een reactie achter voor AD Perfecto SPRL. AD Perfecto SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD Perfecto SPRL. Leave a respond for AD Perfecto SPRL. AD Perfecto SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD Perfecto SPRL op de google maps. Adres en contacten AD Perfecto SPRL
Location of AD Perfecto SPRL on the google maps. Address and contacts of AD Perfecto SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AD Perfecto SPRL AD Perfecto SPRL: KID COOL | I Am NV | RONALD HELLEMANS | BANCONTACT-MISTER CASH | JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN

Other related companies as AD Perfecto SPRL: KID COOL | I Am NV | RONALD HELLEMANS | BANCONTACT-MISTER CASH | JARTAZI SPORT- EN PROMOTIEARTIKELEN

AD Perfecto SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AD Perfecto SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05549163818. Het bedrijf AD Perfecto SPRL bevindt zich op het adres: Rue Van Soust 262A; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants.
De hoofdactiviteit van AD Perfecto SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD Perfecto SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD Perfecto SPRL, openstaande posities, locatie van AD Perfecto SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AD Perfecto SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AD Perfecto SPRL, company assigned to the tax number BE05549163818. The company AD Perfecto SPRL is located at the address: Rue Van Soust 262A; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. List of products are Advertising agencies & consultants.
The main activity of AD Perfecto SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AD Perfecto SPRL is not available. You also can look at reviews of AD Perfecto SPRL, open positions, location of AD Perfecto SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD Perfecto SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD Perfecto SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD Perfecto SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD Perfecto SPRL, employees, financial statistics.