WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Private companiesMiscellaneous Retail • WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Contactgegevens WILDHANDEL VERMEERSCH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILDHANDEL VERMEERSCH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Hul 25; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 45 14 14 (+32-050 45 14 14) 050 45 14 14 (+32-050 45 14 14)

Fax (fax): 050 45 14 12 (+32-050 45 14 12) 050 45 14 12 (+32-050 45 14 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILDHANDEL VERMEERSCH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILDHANDEL VERMEERSCH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILDHANDEL VERMEERSCH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILDHANDEL VERMEERSCH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILDHANDEL VERMEERSCH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Products information WILDHANDEL VERMEERSCH NV

BTW identificatienummer (tax): BE02051116943
Ondernemingsnummer: 3065979003
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Industrial kitchens & restaurants (Catering for)

Product categorie (product category): Poultry and game - Retail and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV
(Get full report from official database of BE for WILDHANDEL VERMEERSCH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Addition kinds of activities for WILDHANDEL VERMEERSCH NV

308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
20769901. Castor olie en pomace | Castor oil and pomace
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics
80999909. Orgelbank | Organ bank
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law

Werken bij WILDHANDEL VERMEERSCH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILDHANDEL VERMEERSCH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Studentenjob

    Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van WILDHANDEL VERMEERSCH NV in sociale netwerken
Look for responds of WILDHANDEL VERMEERSCH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Laat een reactie achter voor WILDHANDEL VERMEERSCH NV. WILDHANDEL VERMEERSCH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILDHANDEL VERMEERSCH NV. Leave a respond for WILDHANDEL VERMEERSCH NV. WILDHANDEL VERMEERSCH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILDHANDEL VERMEERSCH NV op de google maps. Adres en contacten WILDHANDEL VERMEERSCH NV
Location of WILDHANDEL VERMEERSCH NV on the google maps. Address and contacts of WILDHANDEL VERMEERSCH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WILDHANDEL VERMEERSCH NV WILDHANDEL VERMEERSCH NV: Berkvens Flor BVBA | BORGUIGNON M-J | Jardins de Nicolas (Les) | TRAITEUR NEGRA | A & E

Other related companies as WILDHANDEL VERMEERSCH NV: Berkvens Flor BVBA | BORGUIGNON M-J | Jardins de Nicolas (Les) | TRAITEUR NEGRA | A & E

WILDHANDEL VERMEERSCH NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILDHANDEL VERMEERSCH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02051116943. Het bedrijf WILDHANDEL VERMEERSCH NV bevindt zich op het adres: Hoge Hul 25; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Poultry and game - Retail and Whol.. Lijst met producten zijn Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
De hoofdactiviteit van WILDHANDEL VERMEERSCH NV is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILDHANDEL VERMEERSCH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILDHANDEL VERMEERSCH NV, openstaande posities, locatie van WILDHANDEL VERMEERSCH NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WILDHANDEL VERMEERSCH NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILDHANDEL VERMEERSCH NV, company assigned to the tax number BE02051116943. The company WILDHANDEL VERMEERSCH NV is located at the address: Hoge Hul 25; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Poultry and game - Retail and Whol.. List of products are Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
The main activity of WILDHANDEL VERMEERSCH NV is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILDHANDEL VERMEERSCH NV is not available. You also can look at reviews of WILDHANDEL VERMEERSCH NV, open positions, location of WILDHANDEL VERMEERSCH NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILDHANDEL VERMEERSCH NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILDHANDEL VERMEERSCH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILDHANDEL VERMEERSCH NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILDHANDEL VERMEERSCH NV, employees, financial statistics.