A & E

Contactgegevens A & E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & E: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Onze-Lieve-Vrouwstraat 4A; 2380; Ravels, België

Telefoon (phone): 014 65 55 20; 0495 23 38 83 (+32-014 65 55 20; 0495 23 38 83) 014 65 55 20; 0495 23 38 83 (+32-014 65 55 20; 0495 23 38 83)

Fax (fax): +32 (81) 538-96-57 +32 (81) 538-96-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & E
Products information A & E

BTW identificatienummer (tax): BE07041107177
Ondernemingsnummer: 5867492675
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Paper hangers; Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & E
(Get full report from official database of BE for A & E)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & E
Addition kinds of activities for A & E

07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
24991402. Mallets, hout | Mallets, wood
34940105. Stop pikken | Stop cocks
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
35770500. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
79290000. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups

Werken bij A & E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & E. Looking for open vacancies in other companies

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van A & E in sociale netwerken
Look for responds of A & E in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & E. Laat een reactie achter voor A & E. A & E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & E. Leave a respond for A & E. A & E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & E op de google maps. Adres en contacten A & E
Location of A & E on the google maps. Address and contacts of A & E

Andere gerelateerde bedrijven als come A & E A & E: LANDBOUWKREDIET | A.H.S. SYSTEMS | RENE BOCK | Hegge A | MARC VERBEKE

Other related companies as A & E: LANDBOUWKREDIET | A.H.S. SYSTEMS | RENE BOCK | Hegge A | MARC VERBEKE

A & E is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07041107177. Het bedrijf A & E bevindt zich op het adres: Onze-Lieve-Vrouwstraat 4A; 2380; Ravels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Paper hangers; Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van A & E is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & E, openstaande posities, locatie van A & E op de kaart.

A & E is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & E, company assigned to the tax number BE07041107177. The company A & E is located at the address: Onze-Lieve-Vrouwstraat 4A; 2380; Ravels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. List of products are Paper hangers; Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of A & E is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A & E is not available. You also can look at reviews of A & E, open positions, location of A & E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & E, employees, financial statistics.