KLINGEL

Contactgegevens KLINGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLINGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLINGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTBUS 200; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 70233992 (+32-70233992) 70233992 (+32-70233992)

Fax (fax): +32 (16) 889-91-30 +32 (16) 889-91-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLINGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLINGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLINGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLINGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLINGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLINGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLINGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLINGEL
Products information KLINGEL

BTW identificatienummer (tax): BE04597198486
Ondernemingsnummer: 9485839843
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 656,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in KLINGEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Postorderbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLINGEL
(Get full report from official database of BE for KLINGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLINGEL
Addition kinds of activities for KLINGEL

074100. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
373202. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
24480301. Skids, wood | Skids, wood
24529900. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation

Werken bij KLINGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLINGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLINGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLINGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker elektronica (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Vilvoorde is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor onderhoud en herstellingen aan personenwagens.

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van KLINGEL in sociale netwerken
Look for responds of KLINGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLINGEL. Laat een reactie achter voor KLINGEL. KLINGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLINGEL. Leave a respond for KLINGEL. KLINGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLINGEL op de google maps. Adres en contacten KLINGEL
Location of KLINGEL on the google maps. Address and contacts of KLINGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KLINGEL KLINGEL: BART RYSMAN | Parabords | PC TRADING | MANUEL GUELDER | MICHEL GALLE

Other related companies as KLINGEL: BART RYSMAN | Parabords | PC TRADING | MANUEL GUELDER | MICHEL GALLE

KLINGEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLINGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04597198486. Het bedrijf KLINGEL bevindt zich op het adres: POSTBUS 200; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 656,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Postorderbedrijven. Producten gemaakt in KLINGEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLINGEL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLINGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLINGEL, openstaande posities, locatie van KLINGEL op de kaart.

KLINGEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLINGEL, company assigned to the tax number BE04597198486. The company KLINGEL is located at the address: POSTBUS 200; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 656,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Postorderbedrijven. Products created in KLINGEL were not found.
The main activity of KLINGEL is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KLINGEL is not available. You also can look at reviews of KLINGEL, open positions, location of KLINGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLINGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLINGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLINGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLINGEL, employees, financial statistics.