PC TRADING

Contactgegevens PC TRADING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PC TRADING: address, phone, fax, email, website, opening hours

PC TRADING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CH DE WAVRE 1483; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26738329 (+32-26738329) 26738329 (+32-26738329)

Fax (fax): +32 (59) 557-60-56 +32 (59) 557-60-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PC TRADING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PC TRADING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PC TRADING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PC TRADING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PC TRADING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PC TRADING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PC TRADING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PC TRADING
Products information PC TRADING

BTW identificatienummer (tax): BE02812744140
Ondernemingsnummer: 8482513427
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PC TRADING
(Get full report from official database of BE for PC TRADING)

Aanvulling soorten activiteiten voor PC TRADING
Addition kinds of activities for PC TRADING

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
33120703. Blad of strip, staal, koudgewalst: eigen warmgewalst | Sheet or strip, steel, cold-rolled: own hot-rolled
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
36729900. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
50320400. Bouwsteen | Building stone
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial

Werken bij PC TRADING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PC TRADING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PC TRADING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PC TRADING. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

Zoek naar antwoorden van PC TRADING in sociale netwerken
Look for responds of PC TRADING in social networks

Lees alle opmerkingen voor PC TRADING. Laat een reactie achter voor PC TRADING. PC TRADING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PC TRADING. Leave a respond for PC TRADING. PC TRADING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PC TRADING op de google maps. Adres en contacten PC TRADING
Location of PC TRADING on the google maps. Address and contacts of PC TRADING

Andere gerelateerde bedrijven als come PC TRADING PC TRADING: FLLE FOYER JAMBOIS & EXTENSIONS SCRL | BINNEMANSHEIDE | J&T DIAMOND | Van Goolen Erwin | AUTO-PIECES GIL

Other related companies as PC TRADING: FLLE FOYER JAMBOIS & EXTENSIONS SCRL | BINNEMANSHEIDE | J&T DIAMOND | Van Goolen Erwin | AUTO-PIECES GIL

PC TRADING is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PC TRADING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812744140. Het bedrijf PC TRADING bevindt zich op het adres: CH DE WAVRE 1483; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van PC TRADING is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PC TRADING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PC TRADING, openstaande posities, locatie van PC TRADING op de kaart.

PC TRADING is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PC TRADING, company assigned to the tax number BE02812744140. The company PC TRADING is located at the address: CH DE WAVRE 1483; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of PC TRADING is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PC TRADING is not available. You also can look at reviews of PC TRADING, open positions, location of PC TRADING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PC TRADING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PC TRADING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PC TRADING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PC TRADING, employees, financial statistics.