LUDO LARDENOIT

Contactgegevens LUDO LARDENOIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO LARDENOIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO LARDENOIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEKONINGENSTRAAT 12; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37771507 (+32-37771507) 37771507 (+32-37771507)

Fax (fax): +32 (53) 267-14-53 +32 (53) 267-14-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO LARDENOIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO LARDENOIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO LARDENOIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO LARDENOIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO LARDENOIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO LARDENOIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO LARDENOIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO LARDENOIT
Products information LUDO LARDENOIT

BTW identificatienummer (tax): BE08908508300
Ondernemingsnummer: 1326568603
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LUDO LARDENOIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO LARDENOIT
(Get full report from official database of BE for LUDO LARDENOIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO LARDENOIT
Addition kinds of activities for LUDO LARDENOIT

615302. Factoring diensten | Factoring services
09710202. Jacht, commercieel | Hunting, commercial
24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)
72990203. Turks bad | Turkish bath
73319904. Mailing service | Mailing service
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental

Werken bij LUDO LARDENOIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO LARDENOIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO LARDENOIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO LARDENOIT. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

 • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

 • Project Assistant (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

 • Schrijnwerker glas (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

 • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

 • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

 • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

  Type: Studentenjob

  klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

 • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

 • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: HARMONIZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

Zoek naar antwoorden van LUDO LARDENOIT in sociale netwerken
Look for responds of LUDO LARDENOIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO LARDENOIT. Laat een reactie achter voor LUDO LARDENOIT. LUDO LARDENOIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO LARDENOIT. Leave a respond for LUDO LARDENOIT. LUDO LARDENOIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO LARDENOIT op de google maps. Adres en contacten LUDO LARDENOIT
Location of LUDO LARDENOIT on the google maps. Address and contacts of LUDO LARDENOIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO LARDENOIT LUDO LARDENOIT: FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV | Delvaux J-J | A.C. ANVAING | DATA-IN | N. MICHEL

Other related companies as LUDO LARDENOIT: FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV | Delvaux J-J | A.C. ANVAING | DATA-IN | N. MICHEL

LUDO LARDENOIT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO LARDENOIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908508300. Het bedrijf LUDO LARDENOIT bevindt zich op het adres: DRIEKONINGENSTRAAT 12; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 264,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDO LARDENOIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDO LARDENOIT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO LARDENOIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO LARDENOIT, openstaande posities, locatie van LUDO LARDENOIT op de kaart.

LUDO LARDENOIT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO LARDENOIT, company assigned to the tax number BE08908508300. The company LUDO LARDENOIT is located at the address: DRIEKONINGENSTRAAT 12; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 264,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUDO LARDENOIT were not found.
The main activity of LUDO LARDENOIT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO LARDENOIT is not available. You also can look at reviews of LUDO LARDENOIT, open positions, location of LUDO LARDENOIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO LARDENOIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO LARDENOIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO LARDENOIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO LARDENOIT, employees, financial statistics.