FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV

Particuliere bedrijvenIndustriële en commerciële machines en computerapparatuur • FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV
Private companiesIndustrial and Commercial Machinery and Computer Equipment • FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV

Contactgegevens FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 48 8930 Menen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-43-02-11 32-56-43-02-11

Fax (fax): 32-56-43-02-90 32-56-43-02-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV
Products information FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV
(Get full report from official database of BE for FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV
Addition kinds of activities for FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV

01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

Zoek naar antwoorden van FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. Laat een reactie achter voor FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. Leave a respond for FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV. FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV op de google maps. Adres en contacten FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV
Location of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV on the google maps. Address and contacts of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV: ANDRE VERHELST | UNIC | Eurimmo | MARC SIK | Luk Pauwels

Other related companies as FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV: ANDRE VERHELST | UNIC | Eurimmo | MARC SIK | Luk Pauwels

FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 48 8930 Menen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, openstaande posities, locatie van FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV op de kaart.

FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, company assigned to the tax number BE01487792968. The company FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV is located at the address: Koningin Astridlaan 48 8930 Menen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV were not found.
The main activity of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV is not available. You also can look at reviews of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, open positions, location of FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE WITTE LIETAER INTERNATIONAL TEXTILES NV, employees, financial statistics.