LUCRبCE VIERSTRAETE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • LUCRبCE VIERSTRAETE
Private companiesMetal Mining • LUCRبCE VIERSTRAETE

Contactgegevens LUCRبCE VIERSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCRبCE VIERSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCRبCE VIERSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 239; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 50811196 (+32-50811196) 50811196 (+32-50811196)

Fax (fax): +32 (14) 401-91-73 +32 (14) 401-91-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCRبCE VIERSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCRبCE VIERSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCRبCE VIERSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCRبCE VIERSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCRبCE VIERSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCRبCE VIERSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCRبCE VIERSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCRبCE VIERSTRAETE
Products information LUCRبCE VIERSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE04394500732
Ondernemingsnummer: 7716491699
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LUCRبCE VIERSTRAETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCRبCE VIERSTRAETE
(Get full report from official database of BE for LUCRبCE VIERSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCRبCE VIERSTRAETE
Addition kinds of activities for LUCRبCE VIERSTRAETE

3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
3568. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
50319909. Multiplex | Plywood
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij LUCRبCE VIERSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCRبCE VIERSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCRبCE VIERSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCRبCE VIERSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

 • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

 • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

 • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

 • Machinebediener (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een dakwerker student

 • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

 • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

 • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Zelfstandige activiteit

  “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

 • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  -*******-

Zoek naar antwoorden van LUCRبCE VIERSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of LUCRبCE VIERSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCRبCE VIERSTRAETE. Laat een reactie achter voor LUCRبCE VIERSTRAETE. LUCRبCE VIERSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCRبCE VIERSTRAETE. Leave a respond for LUCRبCE VIERSTRAETE. LUCRبCE VIERSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCRبCE VIERSTRAETE op de google maps. Adres en contacten LUCRبCE VIERSTRAETE
Location of LUCRبCE VIERSTRAETE on the google maps. Address and contacts of LUCRبCE VIERSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCRبCE VIERSTRAETE LUCRبCE VIERSTRAETE: COPPENS-PANNECOUCK | MARTIN SHOP | Espace Coiffure | CANTON | PcS bvba

Other related companies as LUCRبCE VIERSTRAETE: COPPENS-PANNECOUCK | MARTIN SHOP | Espace Coiffure | CANTON | PcS bvba

LUCRبCE VIERSTRAETE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCRبCE VIERSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04394500732. Het bedrijf LUCRبCE VIERSTRAETE bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 239; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUCRبCE VIERSTRAETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCRبCE VIERSTRAETE is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCRبCE VIERSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCRبCE VIERSTRAETE, openstaande posities, locatie van LUCRبCE VIERSTRAETE op de kaart.

LUCRبCE VIERSTRAETE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCRبCE VIERSTRAETE, company assigned to the tax number BE04394500732. The company LUCRبCE VIERSTRAETE is located at the address: BRUGSESTEENWEG 239; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUCRبCE VIERSTRAETE were not found.
The main activity of LUCRبCE VIERSTRAETE is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCRبCE VIERSTRAETE is not available. You also can look at reviews of LUCRبCE VIERSTRAETE, open positions, location of LUCRبCE VIERSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCRبCE VIERSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCRبCE VIERSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCRبCE VIERSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCRبCE VIERSTRAETE, employees, financial statistics.