CANTON

Contactgegevens CANTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CANTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

CANTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 128; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22523724 (+32-22523724) 22523724 (+32-22523724)

Fax (fax): +32 (19) 230-88-65 +32 (19) 230-88-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CANTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CANTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CANTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CANTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CANTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CANTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CANTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CANTON
Products information CANTON

BTW identificatienummer (tax): BE03248077392
Ondernemingsnummer: 7099609375
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CANTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CANTON
(Get full report from official database of BE for CANTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor CANTON
Addition kinds of activities for CANTON

348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
23610101. Blouses: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Blouses: girls', children's, and infants'
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
27899902. Papier snijden | Paper cutting
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies

Werken bij CANTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CANTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CANTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CANTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van CANTON in sociale netwerken
Look for responds of CANTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor CANTON. Laat een reactie achter voor CANTON. CANTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CANTON. Leave a respond for CANTON. CANTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CANTON op de google maps. Adres en contacten CANTON
Location of CANTON on the google maps. Address and contacts of CANTON

Andere gerelateerde bedrijven als come CANTON CANTON: MARIO JANS | DAKWERKEN HEYNDERICKX | P. VAN MEERBEECK | GENK HOUT NV | NURSERIE PETITS CALINS

Other related companies as CANTON: MARIO JANS | DAKWERKEN HEYNDERICKX | P. VAN MEERBEECK | GENK HOUT NV | NURSERIE PETITS CALINS

CANTON is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CANTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03248077392. Het bedrijf CANTON bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 128; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in CANTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CANTON is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CANTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CANTON, openstaande posities, locatie van CANTON op de kaart.

CANTON is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CANTON, company assigned to the tax number BE03248077392. The company CANTON is located at the address: LEUVENSESTRAAT 128; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in CANTON were not found.
The main activity of CANTON is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CANTON is not available. You also can look at reviews of CANTON, open positions, location of CANTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CANTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CANTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CANTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CANTON, employees, financial statistics.