LUCIEN HAILLIEZ

Contactgegevens LUCIEN HAILLIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN HAILLIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN HAILLIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUNODLAAN 103; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25231252 (+32-25231252) 25231252 (+32-25231252)

Fax (fax): +32 (19) 947-92-44 +32 (19) 947-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN HAILLIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN HAILLIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN HAILLIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN HAILLIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN HAILLIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN HAILLIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN HAILLIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN HAILLIEZ
Products information LUCIEN HAILLIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE07820312500
Ondernemingsnummer: 8559417724
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LUCIEN HAILLIEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN HAILLIEZ
(Get full report from official database of BE for LUCIEN HAILLIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN HAILLIEZ
Addition kinds of activities for LUCIEN HAILLIEZ

334101. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment

Werken bij LUCIEN HAILLIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN HAILLIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN HAILLIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN HAILLIEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Finance Controller (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

 • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

 • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

 • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

 • Jobstudent (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • student(e) onthaal (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBROSIA

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

 • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: OTN SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

 • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: D&D distribution

  Type: Vaste Job

  Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van LUCIEN HAILLIEZ in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN HAILLIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN HAILLIEZ. Laat een reactie achter voor LUCIEN HAILLIEZ. LUCIEN HAILLIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN HAILLIEZ. Leave a respond for LUCIEN HAILLIEZ. LUCIEN HAILLIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN HAILLIEZ op de google maps. Adres en contacten LUCIEN HAILLIEZ
Location of LUCIEN HAILLIEZ on the google maps. Address and contacts of LUCIEN HAILLIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN HAILLIEZ LUCIEN HAILLIEZ: DE LAET - TALBOOM | HUIS DISCO-FRANK | COIFFURE GODEFROI | Hydro-Chic SA | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as LUCIEN HAILLIEZ: DE LAET - TALBOOM | HUIS DISCO-FRANK | COIFFURE GODEFROI | Hydro-Chic SA | PHARMACIES DE GARDE

LUCIEN HAILLIEZ is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN HAILLIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07820312500. Het bedrijf LUCIEN HAILLIEZ bevindt zich op het adres: GOUNODLAAN 103; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUCIEN HAILLIEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN HAILLIEZ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN HAILLIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN HAILLIEZ, openstaande posities, locatie van LUCIEN HAILLIEZ op de kaart.

LUCIEN HAILLIEZ is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN HAILLIEZ, company assigned to the tax number BE07820312500. The company LUCIEN HAILLIEZ is located at the address: GOUNODLAAN 103; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUCIEN HAILLIEZ were not found.
The main activity of LUCIEN HAILLIEZ is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN HAILLIEZ is not available. You also can look at reviews of LUCIEN HAILLIEZ, open positions, location of LUCIEN HAILLIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN HAILLIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN HAILLIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN HAILLIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN HAILLIEZ, employees, financial statistics.