DE LAET - TALBOOM

Contactgegevens DE LAET - TALBOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LAET - TALBOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LAET - TALBOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 22; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35411437 (+32-35411437) 35411437 (+32-35411437)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LAET - TALBOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LAET - TALBOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LAET - TALBOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LAET - TALBOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LAET - TALBOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LAET - TALBOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LAET - TALBOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LAET - TALBOOM
Products information DE LAET - TALBOOM

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DE LAET - TALBOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LAET - TALBOOM
(Get full report from official database of BE for DE LAET - TALBOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LAET - TALBOOM
Addition kinds of activities for DE LAET - TALBOOM

22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
38290601. Tariefregisters, voor straatauto's, bussen, enz. | Fare registers, for street cars, buses, etc.
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions

Werken bij DE LAET - TALBOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LAET - TALBOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LAET - TALBOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LAET - TALBOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

Zoek naar antwoorden van DE LAET - TALBOOM in sociale netwerken
Look for responds of DE LAET - TALBOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LAET - TALBOOM. Laat een reactie achter voor DE LAET - TALBOOM. DE LAET - TALBOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LAET - TALBOOM. Leave a respond for DE LAET - TALBOOM. DE LAET - TALBOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LAET - TALBOOM op de google maps. Adres en contacten DE LAET - TALBOOM
Location of DE LAET - TALBOOM on the google maps. Address and contacts of DE LAET - TALBOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LAET - TALBOOM DE LAET - TALBOOM: MARIE-ANGE HORMAN | D.C. DENDERZONEN | Koninklijk Hoofdgild St Sebastiaan | Bouviersclub | CHRISTIAN JACQUES

Other related companies as DE LAET - TALBOOM: MARIE-ANGE HORMAN | D.C. DENDERZONEN | Koninklijk Hoofdgild St Sebastiaan | Bouviersclub | CHRISTIAN JACQUES

DE LAET - TALBOOM is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LAET - TALBOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf DE LAET - TALBOOM bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 22; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in DE LAET - TALBOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LAET - TALBOOM is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LAET - TALBOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LAET - TALBOOM, openstaande posities, locatie van DE LAET - TALBOOM op de kaart.

DE LAET - TALBOOM is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LAET - TALBOOM, company assigned to the tax number BE06071838378. The company DE LAET - TALBOOM is located at the address: DORPSTRAAT 22; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in DE LAET - TALBOOM were not found.
The main activity of DE LAET - TALBOOM is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LAET - TALBOOM is not available. You also can look at reviews of DE LAET - TALBOOM, open positions, location of DE LAET - TALBOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LAET - TALBOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LAET - TALBOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LAET - TALBOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LAET - TALBOOM, employees, financial statistics.