LUC PEETERS

Contactgegevens LUC PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIADUCT-DAM 38; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32319521 32319521

Fax (fax): +32 (53) 215-34-94 +32 (53) 215-34-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC PEETERS
Products information LUC PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE03116516113
Ondernemingsnummer: 8085357666
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LUC PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC PEETERS
(Get full report from official database of BE for LUC PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC PEETERS
Addition kinds of activities for LUC PEETERS

011903. Oliekorrels | Oil grains
364303. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
35599908. Cork werkt machines | Cork working machinery
51990803. Oliën, dieren of groenten | Oils, animal or vegetable
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services

Werken bij LUC PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

 • Process engineer (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

 • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

 • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

 • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

 • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

 • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

 • Procesoperator (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

 • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van LUC PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of LUC PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC PEETERS. Laat een reactie achter voor LUC PEETERS. LUC PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC PEETERS. Leave a respond for LUC PEETERS. LUC PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC PEETERS op de google maps. Adres en contacten LUC PEETERS
Location of LUC PEETERS on the google maps. Address and contacts of LUC PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC PEETERS LUC PEETERS: HANNON GILBERT & Zn | FLMAES LEO BVBA | Bréban & Cie SPRL | POSITIF PHOTOGRAPHIC | Fotogravure PP Rubens NV

Other related companies as LUC PEETERS: HANNON GILBERT & Zn | FLMAES LEO BVBA | Bréban & Cie SPRL | POSITIF PHOTOGRAPHIC | Fotogravure PP Rubens NV

LUC PEETERS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03116516113. Het bedrijf LUC PEETERS bevindt zich op het adres: VIADUCT-DAM 38; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC PEETERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC PEETERS, openstaande posities, locatie van LUC PEETERS op de kaart.

LUC PEETERS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC PEETERS, company assigned to the tax number BE03116516113. The company LUC PEETERS is located at the address: VIADUCT-DAM 38; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC PEETERS were not found.
The main activity of LUC PEETERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC PEETERS is not available. You also can look at reviews of LUC PEETERS, open positions, location of LUC PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC PEETERS, employees, financial statistics.