LUC COUDIJZER

Contactgegevens LUC COUDIJZER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC COUDIJZER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC COUDIJZER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINUSAKKER 114; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36653750 (+32-36653750) 36653750 (+32-36653750)

Fax (fax): +32 (71) 826-54-97 +32 (71) 826-54-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC COUDIJZER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC COUDIJZER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC COUDIJZER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC COUDIJZER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC COUDIJZER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC COUDIJZER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC COUDIJZER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC COUDIJZER
Products information LUC COUDIJZER

BTW identificatienummer (tax): BE08935699462
Ondernemingsnummer: 1893188476
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LUC COUDIJZER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC COUDIJZER
(Get full report from official database of BE for LUC COUDIJZER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC COUDIJZER
Addition kinds of activities for LUC COUDIJZER

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
5139. Schoeisel | Footwear
333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
753202. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners

Werken bij LUC COUDIJZER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC COUDIJZER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC COUDIJZER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC COUDIJZER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

 • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

 • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

 • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • Magazijnier (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

 • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: BUDGET IBIS

  Type: Studentenjob

  Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

 • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

 • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: BAECKENS OPTICS

  Type: Vaste Job

  BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van LUC COUDIJZER in sociale netwerken
Look for responds of LUC COUDIJZER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC COUDIJZER. Laat een reactie achter voor LUC COUDIJZER. LUC COUDIJZER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC COUDIJZER. Leave a respond for LUC COUDIJZER. LUC COUDIJZER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC COUDIJZER op de google maps. Adres en contacten LUC COUDIJZER
Location of LUC COUDIJZER on the google maps. Address and contacts of LUC COUDIJZER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC COUDIJZER LUC COUDIJZER: HERMAN DE DOBBELAERE | JEAN-CLAUDE DUBOIS | Poncelet A | VERBURGH JORIS | Piet Banaan

Other related companies as LUC COUDIJZER: HERMAN DE DOBBELAERE | JEAN-CLAUDE DUBOIS | Poncelet A | VERBURGH JORIS | Piet Banaan

LUC COUDIJZER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC COUDIJZER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935699462. Het bedrijf LUC COUDIJZER bevindt zich op het adres: VINUSAKKER 114; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC COUDIJZER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC COUDIJZER is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC COUDIJZER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC COUDIJZER, openstaande posities, locatie van LUC COUDIJZER op de kaart.

LUC COUDIJZER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC COUDIJZER, company assigned to the tax number BE08935699462. The company LUC COUDIJZER is located at the address: VINUSAKKER 114; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC COUDIJZER were not found.
The main activity of LUC COUDIJZER is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC COUDIJZER is not available. You also can look at reviews of LUC COUDIJZER, open positions, location of LUC COUDIJZER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC COUDIJZER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC COUDIJZER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC COUDIJZER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC COUDIJZER, employees, financial statistics.