JEAN-CLAUDE DUBOIS

Contactgegevens JEAN-CLAUDE DUBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE DUBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE DUBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FONTAINE ST.-LAMBERT 14; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85230795 (+32-85230795) 85230795 (+32-85230795)

Fax (fax): +32 (55) 977-81-64 +32 (55) 977-81-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE DUBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE DUBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE DUBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE DUBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE DUBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE DUBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE DUBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE DUBOIS
Products information JEAN-CLAUDE DUBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09041168212
Ondernemingsnummer: 3545532226
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Arpenteurs Géomètres.

Product categorie (product category): Géomètres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE DUBOIS
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE DUBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE DUBOIS
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE DUBOIS

0762. Boerenbeheer diensten | Farm management services
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
51999926. schelpen | Seashells
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate
73220000. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
81110215. Effectenwetgeving | Securities law

Werken bij JEAN-CLAUDE DUBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE DUBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE DUBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE DUBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE DUBOIS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE DUBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE DUBOIS. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE DUBOIS. JEAN-CLAUDE DUBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE DUBOIS. Leave a respond for JEAN-CLAUDE DUBOIS. JEAN-CLAUDE DUBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE DUBOIS op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE DUBOIS
Location of JEAN-CLAUDE DUBOIS on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE DUBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE DUBOIS JEAN-CLAUDE DUBOIS: VICTOR LAGUESSE | ROETS & CO | Vallentine | KARAOK? GEOFFREY | B.S.G.O. DE TANDEM

Other related companies as JEAN-CLAUDE DUBOIS: VICTOR LAGUESSE | ROETS & CO | Vallentine | KARAOK? GEOFFREY | B.S.G.O. DE TANDEM

JEAN-CLAUDE DUBOIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE DUBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09041168212. Het bedrijf JEAN-CLAUDE DUBOIS bevindt zich op het adres: RUE FONTAINE ST.-LAMBERT 14; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Géomètres. Lijst met producten zijn Activités: Arpenteurs Géomètres..
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE DUBOIS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE DUBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE DUBOIS, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE DUBOIS op de kaart.

JEAN-CLAUDE DUBOIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE DUBOIS, company assigned to the tax number BE09041168212. The company JEAN-CLAUDE DUBOIS is located at the address: RUE FONTAINE ST.-LAMBERT 14; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Géomètres. List of products are Activités: Arpenteurs Géomètres..
The main activity of JEAN-CLAUDE DUBOIS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE DUBOIS is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE DUBOIS, open positions, location of JEAN-CLAUDE DUBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE DUBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE DUBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE DUBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE DUBOIS, employees, financial statistics.