LINDA CAPELLE

Contactgegevens LINDA CAPELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINDA CAPELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINDA CAPELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUIFERSKAPELSESTEENWEG 27; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51409666 (+32-51409666) 51409666 (+32-51409666)

Fax (fax): +32 (56) 949-94-54 +32 (56) 949-94-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINDA CAPELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINDA CAPELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINDA CAPELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINDA CAPELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINDA CAPELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINDA CAPELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINDA CAPELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINDA CAPELLE
Products information LINDA CAPELLE

BTW identificatienummer (tax): BE02703155517
Ondernemingsnummer: 1562500000
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LINDA CAPELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINDA CAPELLE
(Get full report from official database of BE for LINDA CAPELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINDA CAPELLE
Addition kinds of activities for LINDA CAPELLE

07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
07520303. Opleidingsdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Training services, pet and animal specialties (not horses)
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
32559900. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves
72990202. Stoombad | Steam bath

Werken bij LINDA CAPELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINDA CAPELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINDA CAPELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINDA CAPELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

 • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

 • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: YM TRANS

  Type: Vaste Job

  Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

 • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: COFELY FABRICOM

  Type: Vaste Job

  je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

 • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

 • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TEC

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected] Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

 • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IT-Planet

  Type: Zelfstandige activiteit

  Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van LINDA CAPELLE in sociale netwerken
Look for responds of LINDA CAPELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINDA CAPELLE. Laat een reactie achter voor LINDA CAPELLE. LINDA CAPELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINDA CAPELLE. Leave a respond for LINDA CAPELLE. LINDA CAPELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINDA CAPELLE op de google maps. Adres en contacten LINDA CAPELLE
Location of LINDA CAPELLE on the google maps. Address and contacts of LINDA CAPELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LINDA CAPELLE LINDA CAPELLE: Informatica Advies Bureau BVBA | EDOUARD CLAERHOUT | VANDEN BULCKE | BUREAU ID?ES | OPTIEK VOLKSKLINIEK

Other related companies as LINDA CAPELLE: Informatica Advies Bureau BVBA | EDOUARD CLAERHOUT | VANDEN BULCKE | BUREAU ID?ES | OPTIEK VOLKSKLINIEK

LINDA CAPELLE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINDA CAPELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02703155517. Het bedrijf LINDA CAPELLE bevindt zich op het adres: SCHUIFERSKAPELSESTEENWEG 27; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LINDA CAPELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINDA CAPELLE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINDA CAPELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINDA CAPELLE, openstaande posities, locatie van LINDA CAPELLE op de kaart.

LINDA CAPELLE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINDA CAPELLE, company assigned to the tax number BE02703155517. The company LINDA CAPELLE is located at the address: SCHUIFERSKAPELSESTEENWEG 27; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LINDA CAPELLE were not found.
The main activity of LINDA CAPELLE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LINDA CAPELLE is not available. You also can look at reviews of LINDA CAPELLE, open positions, location of LINDA CAPELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINDA CAPELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINDA CAPELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINDA CAPELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINDA CAPELLE, employees, financial statistics.