OPTIEK VOLKSKLINIEK

Contactgegevens OPTIEK VOLKSKLINIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK VOLKSKLINIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK VOLKSKLINIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TICHELREI 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92354547 (+32-92354547) 92354547 (+32-92354547)

Fax (fax): +32 (53) 798-26-13 +32 (53) 798-26-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK VOLKSKLINIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK VOLKSKLINIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK VOLKSKLINIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK VOLKSKLINIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK VOLKSKLINIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK VOLKSKLINIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK VOLKSKLINIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK VOLKSKLINIEK
Products information OPTIEK VOLKSKLINIEK

BTW identificatienummer (tax): BE07790924072
Ondernemingsnummer: 1583374023
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in OPTIEK VOLKSKLINIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten; Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK VOLKSKLINIEK
(Get full report from official database of BE for OPTIEK VOLKSKLINIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK VOLKSKLINIEK
Addition kinds of activities for OPTIEK VOLKSKLINIEK

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions

Werken bij OPTIEK VOLKSKLINIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK VOLKSKLINIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK VOLKSKLINIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK VOLKSKLINIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Mecanicien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 mecanicien 18h-03h (eventueel afwisselend dag of ochtend)-Regio Moeskroen o Takenpakket Beheer uitgebreid machinepark Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties Instaan voor preventief en curatief onderhoud Uitvoeren van herstellingen

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van OPTIEK VOLKSKLINIEK in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK VOLKSKLINIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK VOLKSKLINIEK. Laat een reactie achter voor OPTIEK VOLKSKLINIEK. OPTIEK VOLKSKLINIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK VOLKSKLINIEK. Leave a respond for OPTIEK VOLKSKLINIEK. OPTIEK VOLKSKLINIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK VOLKSKLINIEK op de google maps. Adres en contacten OPTIEK VOLKSKLINIEK
Location of OPTIEK VOLKSKLINIEK on the google maps. Address and contacts of OPTIEK VOLKSKLINIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK VOLKSKLINIEK OPTIEK VOLKSKLINIEK: PARENT ALBERT & MICHEL | CHATTERIE AL TRAPPE | COIFFURE CHRISTEL | A. PEETERS | DENISA MYNGHEER

Other related companies as OPTIEK VOLKSKLINIEK: PARENT ALBERT & MICHEL | CHATTERIE AL TRAPPE | COIFFURE CHRISTEL | A. PEETERS | DENISA MYNGHEER

OPTIEK VOLKSKLINIEK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK VOLKSKLINIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07790924072. Het bedrijf OPTIEK VOLKSKLINIEK bevindt zich op het adres: TICHELREI 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK VOLKSKLINIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK VOLKSKLINIEK is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK VOLKSKLINIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK VOLKSKLINIEK, openstaande posities, locatie van OPTIEK VOLKSKLINIEK op de kaart.

OPTIEK VOLKSKLINIEK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK VOLKSKLINIEK, company assigned to the tax number BE07790924072. The company OPTIEK VOLKSKLINIEK is located at the address: TICHELREI 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medische and orthopedische apparaten; Opticiens. Products created in OPTIEK VOLKSKLINIEK were not found.
The main activity of OPTIEK VOLKSKLINIEK is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK VOLKSKLINIEK is not available. You also can look at reviews of OPTIEK VOLKSKLINIEK, open positions, location of OPTIEK VOLKSKLINIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK VOLKSKLINIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK VOLKSKLINIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK VOLKSKLINIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK VOLKSKLINIEK, employees, financial statistics.