LIEVE DE VYLDER

Contactgegevens LIEVE DE VYLDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVE DE VYLDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVE DE VYLDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KETELBOETSTRAAT 14; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 93490617 (+32-93490617) 93490617 (+32-93490617)

Fax (fax): +32 (19) 259-89-55 +32 (19) 259-89-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVE DE VYLDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVE DE VYLDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVE DE VYLDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVE DE VYLDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVE DE VYLDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVE DE VYLDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVE DE VYLDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVE DE VYLDER
Products information LIEVE DE VYLDER

BTW identificatienummer (tax): BE09233428955
Ondernemingsnummer: 6370117187
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 562,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LIEVE DE VYLDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVE DE VYLDER
(Get full report from official database of BE for LIEVE DE VYLDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVE DE VYLDER
Addition kinds of activities for LIEVE DE VYLDER

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
22990500. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
35539913. Zaagmachines | Sawmill machines
50399903. luifels | Awnings
50840301. kettingzagen | Chainsaws
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij LIEVE DE VYLDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVE DE VYLDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVE DE VYLDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVE DE VYLDER. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: ASAP MORTSEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

 • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

 • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

 • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

 • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

 • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

 • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van LIEVE DE VYLDER in sociale netwerken
Look for responds of LIEVE DE VYLDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVE DE VYLDER. Laat een reactie achter voor LIEVE DE VYLDER. LIEVE DE VYLDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVE DE VYLDER. Leave a respond for LIEVE DE VYLDER. LIEVE DE VYLDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVE DE VYLDER op de google maps. Adres en contacten LIEVE DE VYLDER
Location of LIEVE DE VYLDER on the google maps. Address and contacts of LIEVE DE VYLDER

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVE DE VYLDER LIEVE DE VYLDER: ESTHETIEK INGRID | ADMINISTRATION COMMUNALE | V D F EVENEMENTS SC | Darcalu 2000 | SANDRA

Other related companies as LIEVE DE VYLDER: ESTHETIEK INGRID | ADMINISTRATION COMMUNALE | V D F EVENEMENTS SC | Darcalu 2000 | SANDRA

LIEVE DE VYLDER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVE DE VYLDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09233428955. Het bedrijf LIEVE DE VYLDER bevindt zich op het adres: KETELBOETSTRAAT 14; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 562,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVE DE VYLDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVE DE VYLDER is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVE DE VYLDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVE DE VYLDER, openstaande posities, locatie van LIEVE DE VYLDER op de kaart.

LIEVE DE VYLDER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVE DE VYLDER, company assigned to the tax number BE09233428955. The company LIEVE DE VYLDER is located at the address: KETELBOETSTRAAT 14; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 562,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVE DE VYLDER were not found.
The main activity of LIEVE DE VYLDER is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVE DE VYLDER is not available. You also can look at reviews of LIEVE DE VYLDER, open positions, location of LIEVE DE VYLDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVE DE VYLDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVE DE VYLDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVE DE VYLDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVE DE VYLDER, employees, financial statistics.