V D F EVENEMENTS SC

Contactgegevens V D F EVENEMENTS SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V D F EVENEMENTS SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

V D F EVENEMENTS SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Willemeau 289; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 84 21 38 (+32-069 84 21 38) 069 84 21 38 (+32-069 84 21 38)

Fax (fax): 069 84 21 38; 069 84 77 72 (+32-069 84 21 38; 069 84 77 72) 069 84 21 38; 069 84 77 72 (+32-069 84 21 38; 069 84 77 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V D F EVENEMENTS SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V D F EVENEMENTS SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V D F EVENEMENTS SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V D F EVENEMENTS SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V D F EVENEMENTS SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V D F EVENEMENTS SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V D F EVENEMENTS SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V D F EVENEMENTS SC
Products information V D F EVENEMENTS SC

BTW identificatienummer (tax): BE06191864013
Ondernemingsnummer: 3625183105
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Events (Organisation of)

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V D F EVENEMENTS SC
(Get full report from official database of BE for V D F EVENEMENTS SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor V D F EVENEMENTS SC
Addition kinds of activities for V D F EVENEMENTS SC

22540104. Slips, brei | Slips, knit
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
50840514. Aanhaken bijlagen | Tapping attachments

Werken bij V D F EVENEMENTS SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V D F EVENEMENTS SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V D F EVENEMENTS SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V D F EVENEMENTS SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van V D F EVENEMENTS SC in sociale netwerken
Look for responds of V D F EVENEMENTS SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor V D F EVENEMENTS SC. Laat een reactie achter voor V D F EVENEMENTS SC. V D F EVENEMENTS SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V D F EVENEMENTS SC. Leave a respond for V D F EVENEMENTS SC. V D F EVENEMENTS SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V D F EVENEMENTS SC op de google maps. Adres en contacten V D F EVENEMENTS SC
Location of V D F EVENEMENTS SC on the google maps. Address and contacts of V D F EVENEMENTS SC

Andere gerelateerde bedrijven als come V D F EVENEMENTS SC V D F EVENEMENTS SC: Q8 | COIFFURE MARCEL | KINDERBOERDERIJ KIBOEKKI | Hermans L | De Ryck Ellen

Other related companies as V D F EVENEMENTS SC: Q8 | COIFFURE MARCEL | KINDERBOERDERIJ KIBOEKKI | Hermans L | De Ryck Ellen

V D F EVENEMENTS SC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V D F EVENEMENTS SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06191864013. Het bedrijf V D F EVENEMENTS SC bevindt zich op het adres: Chaussée de Willemeau 289; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Events (Organisation of).
De hoofdactiviteit van V D F EVENEMENTS SC is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V D F EVENEMENTS SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V D F EVENEMENTS SC, openstaande posities, locatie van V D F EVENEMENTS SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V D F EVENEMENTS SC is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is V D F EVENEMENTS SC, company assigned to the tax number BE06191864013. The company V D F EVENEMENTS SC is located at the address: Chaussée de Willemeau 289; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Events (Organisation of).
The main activity of V D F EVENEMENTS SC is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V D F EVENEMENTS SC is not available. You also can look at reviews of V D F EVENEMENTS SC, open positions, location of V D F EVENEMENTS SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V D F EVENEMENTS SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V D F EVENEMENTS SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V D F EVENEMENTS SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V D F EVENEMENTS SC, employees, financial statistics.