LEO SCHROVEN

Contactgegevens LEO SCHROVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO SCHROVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO SCHROVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUBERT TOBBACKSTRAAT 1; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16655388 (+32-16655388) 16655388 (+32-16655388)

Fax (fax): +32 (53) 525-35-63 +32 (53) 525-35-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO SCHROVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO SCHROVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO SCHROVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO SCHROVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO SCHROVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO SCHROVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO SCHROVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO SCHROVEN
Products information LEO SCHROVEN

BTW identificatienummer (tax): BE09405914306
Ondernemingsnummer: 5509887695
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LEO SCHROVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO SCHROVEN
(Get full report from official database of BE for LEO SCHROVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO SCHROVEN
Addition kinds of activities for LEO SCHROVEN

5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
28690502. Monosodiumglutamaat | Monosodium glutamate
76999906. Reparatie van kunststoffen | Plastics products repair

Werken bij LEO SCHROVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO SCHROVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO SCHROVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO SCHROVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

 • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mainfreight Belgium

  Type: Vaste Job

  Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

 • bakkershulp (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van LEO SCHROVEN in sociale netwerken
Look for responds of LEO SCHROVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO SCHROVEN. Laat een reactie achter voor LEO SCHROVEN. LEO SCHROVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO SCHROVEN. Leave a respond for LEO SCHROVEN. LEO SCHROVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO SCHROVEN op de google maps. Adres en contacten LEO SCHROVEN
Location of LEO SCHROVEN on the google maps. Address and contacts of LEO SCHROVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO SCHROVEN LEO SCHROVEN: FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV | Bibendum | Collard M | GARAGE VAN GESTEL | ETIENNE GREGOIRE

Other related companies as LEO SCHROVEN: FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV | Bibendum | Collard M | GARAGE VAN GESTEL | ETIENNE GREGOIRE

LEO SCHROVEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO SCHROVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405914306. Het bedrijf LEO SCHROVEN bevindt zich op het adres: HUBERT TOBBACKSTRAAT 1; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEO SCHROVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO SCHROVEN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO SCHROVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO SCHROVEN, openstaande posities, locatie van LEO SCHROVEN op de kaart.

LEO SCHROVEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO SCHROVEN, company assigned to the tax number BE09405914306. The company LEO SCHROVEN is located at the address: HUBERT TOBBACKSTRAAT 1; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LEO SCHROVEN were not found.
The main activity of LEO SCHROVEN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO SCHROVEN is not available. You also can look at reviews of LEO SCHROVEN, open positions, location of LEO SCHROVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO SCHROVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO SCHROVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO SCHROVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO SCHROVEN, employees, financial statistics.