FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV

Contactgegevens FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hof Te Bollebeeklaan 15-21 1730 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-54-01-00 32-24-54-01-00

Fax (fax): 32-24-52-56-42 32-24-52-56-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV
Products information FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05286865234
Ondernemingsnummer: 7493743896
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV
Addition kinds of activities for FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV

355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
28239903. Cuprammoniumvezels | Cuprammonium fibers
51110000. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
51120405. Levering van de laserprinter | Laser printer supplies
51491002. Molassen, industrieel | Molasses, industrial

Werken bij FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. Leave a respond for FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV. FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV
Location of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV: SPORT EN NERING DIKSMUIDE | SKALIS | HAIRFASHION | GARAGE MARCHAL T. | STEDELIJKE MUSEA LEUVEN

Other related companies as FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV: SPORT EN NERING DIKSMUIDE | SKALIS | HAIRFASHION | GARAGE MARCHAL T. | STEDELIJKE MUSEA LEUVEN

FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05286865234. Het bedrijf FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV bevindt zich op het adres: Hof Te Bollebeeklaan 15-21 1730 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV op de kaart.

FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, company assigned to the tax number BE05286865234. The company FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV is located at the address: Hof Te Bollebeeklaan 15-21 1730 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV were not found.
The main activity of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, open positions, location of FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORTS MARCEL DEPAIRE NV, employees, financial statistics.