LAURENT PAULUS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LAURENT PAULUS
Private companiesCoal Mining • LAURENT PAULUS

Contactgegevens LAURENT PAULUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT PAULUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT PAULUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MATTOT 106BA; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23540967 (+32-23540967) 23540967 (+32-23540967)

Fax (fax): +32 (2) 445-70-69 +32 (2) 445-70-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT PAULUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT PAULUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT PAULUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT PAULUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT PAULUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT PAULUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT PAULUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT PAULUS
Products information LAURENT PAULUS

BTW identificatienummer (tax): BE09906341552
Ondernemingsnummer: 2756164550
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LAURENT PAULUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT PAULUS
(Get full report from official database of BE for LAURENT PAULUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT PAULUS
Addition kinds of activities for LAURENT PAULUS

17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
17439902. Mozaïekwerk | Mosaic work
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of
50460104. Wanden | Partitions
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
73319903. Mailing list compilers | Mailing list compilers
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij LAURENT PAULUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT PAULUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT PAULUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT PAULUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamleader (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Transportplanner (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

 • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Start People Call Limburg

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

 • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

 • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

 • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

 • Metser-diender (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

 • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

 • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ST ELISABETH

  Type: Vaste Job

  In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van LAURENT PAULUS in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT PAULUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT PAULUS. Laat een reactie achter voor LAURENT PAULUS. LAURENT PAULUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT PAULUS. Leave a respond for LAURENT PAULUS. LAURENT PAULUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT PAULUS op de google maps. Adres en contacten LAURENT PAULUS
Location of LAURENT PAULUS on the google maps. Address and contacts of LAURENT PAULUS

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT PAULUS LAURENT PAULUS: KEUKENS BUYSSE | LAEREMANS W | Bertrand M B | FIKOPLANT | R. VAN DER LINDEN

Other related companies as LAURENT PAULUS: KEUKENS BUYSSE | LAEREMANS W | Bertrand M B | FIKOPLANT | R. VAN DER LINDEN

LAURENT PAULUS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT PAULUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09906341552. Het bedrijf LAURENT PAULUS bevindt zich op het adres: RUE MATTOT 106BA; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 666,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LAURENT PAULUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENT PAULUS is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT PAULUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT PAULUS, openstaande posities, locatie van LAURENT PAULUS op de kaart.

LAURENT PAULUS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT PAULUS, company assigned to the tax number BE09906341552. The company LAURENT PAULUS is located at the address: RUE MATTOT 106BA; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 666,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LAURENT PAULUS were not found.
The main activity of LAURENT PAULUS is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT PAULUS is not available. You also can look at reviews of LAURENT PAULUS, open positions, location of LAURENT PAULUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT PAULUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT PAULUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT PAULUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT PAULUS, employees, financial statistics.