LASSOUED ABDERRAZAK

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LASSOUED ABDERRAZAK
Private companiesAgricultural Services • LASSOUED ABDERRAZAK

Contactgegevens LASSOUED ABDERRAZAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LASSOUED ABDERRAZAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LASSOUED ABDERRAZAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DES BةGUINAGES 4; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42234330 (+32-42234330) 42234330 (+32-42234330)

Fax (fax): +32 (57) 208-38-78 +32 (57) 208-38-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LASSOUED ABDERRAZAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LASSOUED ABDERRAZAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LASSOUED ABDERRAZAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LASSOUED ABDERRAZAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LASSOUED ABDERRAZAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LASSOUED ABDERRAZAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LASSOUED ABDERRAZAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LASSOUED ABDERRAZAK
Products information LASSOUED ABDERRAZAK

BTW identificatienummer (tax): BE01097229003
Ondernemingsnummer: 3824859619
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LASSOUED ABDERRAZAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LASSOUED ABDERRAZAK
(Get full report from official database of BE for LASSOUED ABDERRAZAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LASSOUED ABDERRAZAK
Addition kinds of activities for LASSOUED ABDERRAZAK

4212. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
36519903. Pickup heads, phonograph | Pickup heads, phonograph

Werken bij LASSOUED ABDERRAZAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LASSOUED ABDERRAZAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LASSOUED ABDERRAZAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LASSOUED ABDERRAZAK. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

 • Verkoper non Food (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

  Regio: OPGRIMBIE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Vaste Job

  Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

 • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: MAES ADIEL

  Type: Vaste Job

  Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

 • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

  Type: Flexijob

  Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

 • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van LASSOUED ABDERRAZAK in sociale netwerken
Look for responds of LASSOUED ABDERRAZAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LASSOUED ABDERRAZAK. Laat een reactie achter voor LASSOUED ABDERRAZAK. LASSOUED ABDERRAZAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LASSOUED ABDERRAZAK. Leave a respond for LASSOUED ABDERRAZAK. LASSOUED ABDERRAZAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LASSOUED ABDERRAZAK op de google maps. Adres en contacten LASSOUED ABDERRAZAK
Location of LASSOUED ABDERRAZAK on the google maps. Address and contacts of LASSOUED ABDERRAZAK

Andere gerelateerde bedrijven als come LASSOUED ABDERRAZAK LASSOUED ABDERRAZAK: Vangrootloon Bakkerij NV | JADE MANAGEMENT | Jamar M | JOZEF BOOGAERTS | AB AQUABEST

Other related companies as LASSOUED ABDERRAZAK: Vangrootloon Bakkerij NV | JADE MANAGEMENT | Jamar M | JOZEF BOOGAERTS | AB AQUABEST

LASSOUED ABDERRAZAK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LASSOUED ABDERRAZAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01097229003. Het bedrijf LASSOUED ABDERRAZAK bevindt zich op het adres: PLACE DES BةGUINAGES 4; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LASSOUED ABDERRAZAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LASSOUED ABDERRAZAK is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LASSOUED ABDERRAZAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LASSOUED ABDERRAZAK, openstaande posities, locatie van LASSOUED ABDERRAZAK op de kaart.

LASSOUED ABDERRAZAK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LASSOUED ABDERRAZAK, company assigned to the tax number BE01097229003. The company LASSOUED ABDERRAZAK is located at the address: PLACE DES BةGUINAGES 4; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LASSOUED ABDERRAZAK were not found.
The main activity of LASSOUED ABDERRAZAK is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LASSOUED ABDERRAZAK is not available. You also can look at reviews of LASSOUED ABDERRAZAK, open positions, location of LASSOUED ABDERRAZAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LASSOUED ABDERRAZAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LASSOUED ABDERRAZAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LASSOUED ABDERRAZAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LASSOUED ABDERRAZAK, employees, financial statistics.