LACZNY FREDDY

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LACZNY FREDDY

Contactgegevens LACZNY FREDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LACZNY FREDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LACZNY FREDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES DةPORTةS 97; 6042; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71327754 (+32-71327754) 71327754 (+32-71327754)

Fax (fax): +32 (55) 455-70-14 +32 (55) 455-70-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LACZNY FREDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LACZNY FREDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LACZNY FREDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LACZNY FREDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LACZNY FREDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LACZNY FREDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LACZNY FREDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LACZNY FREDDY
Products information LACZNY FREDDY

BTW identificatienummer (tax): BE01691314697
Ondernemingsnummer: 2022827148
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LACZNY FREDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LACZNY FREDDY
(Get full report from official database of BE for LACZNY FREDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LACZNY FREDDY
Addition kinds of activities for LACZNY FREDDY

3142. Huis slippers | House slippers
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
367902. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
28430200. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
38120603. Elektronisch veld detectie apparaat (luchtvaart) | Electronic field detection apparatus (aeronautical)
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair

Werken bij LACZNY FREDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LACZNY FREDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LACZNY FREDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LACZNY FREDDY. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

 • Lasser (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: ALDI HOLDING

  Type: Vaste Job

  Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

 • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

 • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: VAG CAROSSERIE

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

 • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

 • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

Zoek naar antwoorden van LACZNY FREDDY in sociale netwerken
Look for responds of LACZNY FREDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LACZNY FREDDY. Laat een reactie achter voor LACZNY FREDDY. LACZNY FREDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LACZNY FREDDY. Leave a respond for LACZNY FREDDY. LACZNY FREDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LACZNY FREDDY op de google maps. Adres en contacten LACZNY FREDDY
Location of LACZNY FREDDY on the google maps. Address and contacts of LACZNY FREDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come LACZNY FREDDY LACZNY FREDDY: Couleurs Tendances | Peeters H | BRUSSELS CAF? | Du Bois J J | SBB

Other related companies as LACZNY FREDDY: Couleurs Tendances | Peeters H | BRUSSELS CAF? | Du Bois J J | SBB

LACZNY FREDDY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LACZNY FREDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01691314697. Het bedrijf LACZNY FREDDY bevindt zich op het adres: RUE DES DةPORTةS 97; 6042; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LACZNY FREDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LACZNY FREDDY is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LACZNY FREDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LACZNY FREDDY, openstaande posities, locatie van LACZNY FREDDY op de kaart.

LACZNY FREDDY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LACZNY FREDDY, company assigned to the tax number BE01691314697. The company LACZNY FREDDY is located at the address: RUE DES DةPORTةS 97; 6042; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LACZNY FREDDY were not found.
The main activity of LACZNY FREDDY is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LACZNY FREDDY is not available. You also can look at reviews of LACZNY FREDDY, open positions, location of LACZNY FREDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LACZNY FREDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LACZNY FREDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LACZNY FREDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LACZNY FREDDY, employees, financial statistics.