BRUSSELS CAF?

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BRUSSELS CAF?

Contactgegevens BRUSSELS CAF?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS CAF?: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS CAF?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 630; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24682102 (+32-24682102) 24682102 (+32-24682102)

Fax (fax): +32 (64) 341-69-75 +32 (64) 341-69-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS CAF?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS CAF?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS CAF?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS CAF?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS CAF?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS CAF?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS CAF?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS CAF?
Products information BRUSSELS CAF?

BTW identificatienummer (tax): BE03515594482
Ondernemingsnummer: 8946960449
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BRUSSELS CAF? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS CAF?
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS CAF?)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS CAF?
Addition kinds of activities for BRUSSELS CAF?

01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
34460304. Lampposten, metaal | Lamp posts, metal
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
96610404. Ruimteonderzoek en -technologie, lokale overheid | Space research and technology, local government

Werken bij BRUSSELS CAF?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS CAF?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS CAF?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS CAF?. Looking for open vacancies in other companies

 • Grondwerker (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

 • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

 • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

 • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • Transportplanner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

 • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

 • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Werfreserve

  Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS CAF? in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS CAF? in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS CAF?. Laat een reactie achter voor BRUSSELS CAF?. BRUSSELS CAF? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS CAF?. Leave a respond for BRUSSELS CAF?. BRUSSELS CAF? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS CAF? op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS CAF?
Location of BRUSSELS CAF? on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS CAF?

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS CAF? BRUSSELS CAF?: Van Laer | AXA | AKKERWINDE | Cailliau Optiek | MARC VERBORGT

Other related companies as BRUSSELS CAF?: Van Laer | AXA | AKKERWINDE | Cailliau Optiek | MARC VERBORGT

BRUSSELS CAF? is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS CAF?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03515594482. Het bedrijf BRUSSELS CAF? bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 630; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 434,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in BRUSSELS CAF? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSELS CAF? is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS CAF? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS CAF?, openstaande posities, locatie van BRUSSELS CAF? op de kaart.

BRUSSELS CAF? is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS CAF?, company assigned to the tax number BE03515594482. The company BRUSSELS CAF? is located at the address: GENTSESTEENWEG 630; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 434,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. Products created in BRUSSELS CAF? were not found.
The main activity of BRUSSELS CAF? is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS CAF? is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS CAF?, open positions, location of BRUSSELS CAF? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS CAF?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS CAF?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS CAF?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS CAF?, employees, financial statistics.