'T GARNAALTJE

Contactgegevens 'T GARNAALTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T GARNAALTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T GARNAALTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 61; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34498758 (+32-34498758) 34498758 (+32-34498758)

Fax (fax): +32 (9) 371-90-48 +32 (9) 371-90-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T GARNAALTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T GARNAALTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T GARNAALTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T GARNAALTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T GARNAALTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T GARNAALTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T GARNAALTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T GARNAALTJE
Products information 'T GARNAALTJE

BTW identificatienummer (tax): BE07156738281
Ondernemingsnummer: 7913421630
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in 'T GARNAALTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T GARNAALTJE
(Get full report from official database of BE for 'T GARNAALTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T GARNAALTJE
Addition kinds of activities for 'T GARNAALTJE

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
59939903. Pijpwinkel | Pipe store
65310203. Coöperatieve appartement manager | Cooperative apartment manager
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij 'T GARNAALTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T GARNAALTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T GARNAALTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T GARNAALTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van 'T GARNAALTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T GARNAALTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T GARNAALTJE. Laat een reactie achter voor 'T GARNAALTJE. 'T GARNAALTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T GARNAALTJE. Leave a respond for 'T GARNAALTJE. 'T GARNAALTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T GARNAALTJE op de google maps. Adres en contacten 'T GARNAALTJE
Location of 'T GARNAALTJE on the google maps. Address and contacts of 'T GARNAALTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T GARNAALTJE 'T GARNAALTJE: BEAUTY SERVICE | COLETTE GUILINI | Van Lancker J | Schelkens Wim | Adam Peter

Other related companies as 'T GARNAALTJE: BEAUTY SERVICE | COLETTE GUILINI | Van Lancker J | Schelkens Wim | Adam Peter

'T GARNAALTJE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T GARNAALTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07156738281. Het bedrijf 'T GARNAALTJE bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 61; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Poissonniers and 茅caillers. Producten gemaakt in 'T GARNAALTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T GARNAALTJE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T GARNAALTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T GARNAALTJE, openstaande posities, locatie van 'T GARNAALTJE op de kaart.

'T GARNAALTJE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T GARNAALTJE, company assigned to the tax number BE07156738281. The company 'T GARNAALTJE is located at the address: MECHELSESTEENWEG 61; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Poissonniers and 茅caillers. Products created in 'T GARNAALTJE were not found.
The main activity of 'T GARNAALTJE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T GARNAALTJE is not available. You also can look at reviews of 'T GARNAALTJE, open positions, location of 'T GARNAALTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T GARNAALTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T GARNAALTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T GARNAALTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T GARNAALTJE, employees, financial statistics.