Schelkens Wim

Contactgegevens Schelkens Wim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schelkens Wim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schelkens Wim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nekkerspoelstraat 97; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 55 68 90 (+32-015 55 68 90) 015 55 68 90 (+32-015 55 68 90)

Fax (fax): 015 55 67 26 (+32-015 55 67 26) 015 55 67 26 (+32-015 55 67 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schelkens Wim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schelkens Wim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schelkens Wim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schelkens Wim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schelkens Wim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schelkens Wim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schelkens Wim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schelkens Wim
Products information Schelkens Wim

BTW identificatienummer (tax): BE03844085693
Ondernemingsnummer: 4155822753
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Schelkens Wim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schelkens Wim
(Get full report from official database of BE for Schelkens Wim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schelkens Wim
Addition kinds of activities for Schelkens Wim

28190200. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone
37280204. Bladen, vliegtuigpropeller: metaal of hout | Blades, aircraft propeller: metal or wood
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
59440100. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores
70110200. Vakantie logeert | Vacation lodges
73190204. Winkelen nieuws, reclame en distributie service | Shopping news, advertising and distributing service
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij Schelkens Wim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schelkens Wim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schelkens Wim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schelkens Wim. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van Schelkens Wim in sociale netwerken
Look for responds of Schelkens Wim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schelkens Wim. Laat een reactie achter voor Schelkens Wim. Schelkens Wim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schelkens Wim. Leave a respond for Schelkens Wim. Schelkens Wim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schelkens Wim op de google maps. Adres en contacten Schelkens Wim
Location of Schelkens Wim on the google maps. Address and contacts of Schelkens Wim

Andere gerelateerde bedrijven als come Schelkens Wim Schelkens Wim: Selosse C | JACQUES DE RIDDER | Van Dijck Ivo | BOUWBEDRIJF YVAN DE BAETS | FRANCIS PAUWELS

Other related companies as Schelkens Wim: Selosse C | JACQUES DE RIDDER | Van Dijck Ivo | BOUWBEDRIJF YVAN DE BAETS | FRANCIS PAUWELS

Schelkens Wim is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schelkens Wim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844085693. Het bedrijf Schelkens Wim bevindt zich op het adres: Nekkerspoelstraat 97; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Schelkens Wim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schelkens Wim is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schelkens Wim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schelkens Wim, openstaande posities, locatie van Schelkens Wim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schelkens Wim is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schelkens Wim, company assigned to the tax number BE03844085693. The company Schelkens Wim is located at the address: Nekkerspoelstraat 97; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Schelkens Wim were not found.
The main activity of Schelkens Wim is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schelkens Wim is not available. You also can look at reviews of Schelkens Wim, open positions, location of Schelkens Wim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schelkens Wim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schelkens Wim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schelkens Wim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schelkens Wim, employees, financial statistics.