KURT CLARYSSE

Contactgegevens KURT CLARYSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT CLARYSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT CLARYSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTERSTRAAT 142; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59298348 (+32-59298348) 59298348 (+32-59298348)

Fax (fax): +32 (57) 714-20-97 +32 (57) 714-20-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT CLARYSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT CLARYSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT CLARYSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT CLARYSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT CLARYSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT CLARYSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT CLARYSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT CLARYSSE
Products information KURT CLARYSSE

BTW identificatienummer (tax): BE08844512939
Ondernemingsnummer: 5902099609
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KURT CLARYSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT CLARYSSE
(Get full report from official database of BE for KURT CLARYSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT CLARYSSE
Addition kinds of activities for KURT CLARYSSE

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
34960303. Slings, lifting: gemaakt van aangekochte draad | Slings, lifting: made from purchased wire
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations

Werken bij KURT CLARYSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT CLARYSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT CLARYSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT CLARYSSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

 • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

 • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

 • Werfmedewerker chemie (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

 • Elektrotechnieker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

  Regio: BAZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

 • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van KURT CLARYSSE in sociale netwerken
Look for responds of KURT CLARYSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT CLARYSSE. Laat een reactie achter voor KURT CLARYSSE. KURT CLARYSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT CLARYSSE. Leave a respond for KURT CLARYSSE. KURT CLARYSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT CLARYSSE op de google maps. Adres en contacten KURT CLARYSSE
Location of KURT CLARYSSE on the google maps. Address and contacts of KURT CLARYSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT CLARYSSE KURT CLARYSSE: L'ATELI?RE | IDE GEBROEDERS | LIEVEN DE CONINCK | Jansen G | ALEXANDRE DUMORTIER

Other related companies as KURT CLARYSSE: L'ATELI?RE | IDE GEBROEDERS | LIEVEN DE CONINCK | Jansen G | ALEXANDRE DUMORTIER

KURT CLARYSSE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT CLARYSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844512939. Het bedrijf KURT CLARYSSE bevindt zich op het adres: ACHTERSTRAAT 142; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KURT CLARYSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURT CLARYSSE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT CLARYSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT CLARYSSE, openstaande posities, locatie van KURT CLARYSSE op de kaart.

KURT CLARYSSE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT CLARYSSE, company assigned to the tax number BE08844512939. The company KURT CLARYSSE is located at the address: ACHTERSTRAAT 142; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in KURT CLARYSSE were not found.
The main activity of KURT CLARYSSE is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT CLARYSSE is not available. You also can look at reviews of KURT CLARYSSE, open positions, location of KURT CLARYSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT CLARYSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT CLARYSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT CLARYSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT CLARYSSE, employees, financial statistics.