KRIS KESTENS

Contactgegevens KRIS KESTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS KESTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS KESTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GELDENAAKSEBAAN 185B1; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16401801 (+32-16401801) 16401801 (+32-16401801)

Fax (fax): +32 (9) 131-28-88 +32 (9) 131-28-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS KESTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS KESTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS KESTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS KESTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS KESTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS KESTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS KESTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS KESTENS
Products information KRIS KESTENS

BTW identificatienummer (tax): BE04170104980
Ondernemingsnummer: 3404083251
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in KRIS KESTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS KESTENS
(Get full report from official database of BE for KRIS KESTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS KESTENS
Addition kinds of activities for KRIS KESTENS

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)

Werken bij KRIS KESTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS KESTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS KESTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS KESTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

 • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

 • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: THINFACTORY

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

 • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

 • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: VAN SINAY

  Type: Vaste Job

  Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

 • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

 • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SNOEZEL XL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van KRIS KESTENS in sociale netwerken
Look for responds of KRIS KESTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS KESTENS. Laat een reactie achter voor KRIS KESTENS. KRIS KESTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS KESTENS. Leave a respond for KRIS KESTENS. KRIS KESTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS KESTENS op de google maps. Adres en contacten KRIS KESTENS
Location of KRIS KESTENS on the google maps. Address and contacts of KRIS KESTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS KESTENS KRIS KESTENS: BUREAU DISEGNO | JEAN-MARC PATERNOSTER | POSTOMAT NEERPELT | FREETIME | N.Z.M. GRIT NV

Other related companies as KRIS KESTENS: BUREAU DISEGNO | JEAN-MARC PATERNOSTER | POSTOMAT NEERPELT | FREETIME | N.Z.M. GRIT NV

KRIS KESTENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS KESTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04170104980. Het bedrijf KRIS KESTENS bevindt zich op het adres: GELDENAAKSEBAAN 185B1; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIS KESTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS KESTENS is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS KESTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS KESTENS, openstaande posities, locatie van KRIS KESTENS op de kaart.

KRIS KESTENS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS KESTENS, company assigned to the tax number BE04170104980. The company KRIS KESTENS is located at the address: GELDENAAKSEBAAN 185B1; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in KRIS KESTENS were not found.
The main activity of KRIS KESTENS is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS KESTENS is not available. You also can look at reviews of KRIS KESTENS, open positions, location of KRIS KESTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS KESTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS KESTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS KESTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS KESTENS, employees, financial statistics.