FREETIME

Contactgegevens FREETIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREETIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREETIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 365; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33215466 (+32-33215466) 33215466 (+32-33215466)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREETIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREETIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREETIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREETIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREETIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREETIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREETIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREETIME
Products information FREETIME

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FREETIME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREETIME
(Get full report from official database of BE for FREETIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREETIME
Addition kinds of activities for FREETIME

15219903. Rijtjeshuisbouw | Townhouse construction
28429900. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
73599900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec

Werken bij FREETIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREETIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREETIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREETIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

Zoek naar antwoorden van FREETIME in sociale netwerken
Look for responds of FREETIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREETIME. Laat een reactie achter voor FREETIME. FREETIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREETIME. Leave a respond for FREETIME. FREETIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREETIME op de google maps. Adres en contacten FREETIME
Location of FREETIME on the google maps. Address and contacts of FREETIME

Andere gerelateerde bedrijven als come FREETIME FREETIME: Socofonda S.A. | FA. TELE-ASSIST | ASSURANCES DOYEN | Foton-Fotograaf | Leborgne A

Other related companies as FREETIME: Socofonda S.A. | FA. TELE-ASSIST | ASSURANCES DOYEN | Foton-Fotograaf | Leborgne A

FREETIME is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREETIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf FREETIME bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 365; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tabac. Journaux. Producten gemaakt in FREETIME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREETIME is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREETIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREETIME, openstaande posities, locatie van FREETIME op de kaart.

FREETIME is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREETIME, company assigned to the tax number BE08741790771. The company FREETIME is located at the address: HERENTALSEBAAN 365; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tabac. Journaux. Products created in FREETIME were not found.
The main activity of FREETIME is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FREETIME is not available. You also can look at reviews of FREETIME, open positions, location of FREETIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREETIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREETIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREETIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREETIME, employees, financial statistics.