KOG JOSEPH

Contactgegevens KOG JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOG JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOG JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUITERIJSTRAAT 32; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11540691 (+32-11540691) 11540691 (+32-11540691)

Fax (fax): +32 (50) 968-35-77 +32 (50) 968-35-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOG JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOG JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOG JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOG JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOG JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOG JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOG JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOG JOSEPH
Products information KOG JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE06693389892
Ondernemingsnummer: 4076171875
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KOG JOSEPH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOG JOSEPH
(Get full report from official database of BE for KOG JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOG JOSEPH
Addition kinds of activities for KOG JOSEPH

209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
20260200. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
28920221. Watergels (explosief) | Water gels (explosive)
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores

Werken bij KOG JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOG JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOG JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOG JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportplanner Export (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

 • Monteur (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

 • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Cronos International - Application Architects (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van KOG JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of KOG JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOG JOSEPH. Laat een reactie achter voor KOG JOSEPH. KOG JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOG JOSEPH. Leave a respond for KOG JOSEPH. KOG JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOG JOSEPH op de google maps. Adres en contacten KOG JOSEPH
Location of KOG JOSEPH on the google maps. Address and contacts of KOG JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come KOG JOSEPH KOG JOSEPH: A.RF.I.-PRONOUVO | The Pacific Gym BVBA | AGENCE DINAMIC | ANNIE DE SUTTER | De Hertogh BVBA

Other related companies as KOG JOSEPH: A.RF.I.-PRONOUVO | The Pacific Gym BVBA | AGENCE DINAMIC | ANNIE DE SUTTER | De Hertogh BVBA

KOG JOSEPH is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOG JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06693389892. Het bedrijf KOG JOSEPH bevindt zich op het adres: RUITERIJSTRAAT 32; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 123,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KOG JOSEPH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOG JOSEPH is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOG JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOG JOSEPH, openstaande posities, locatie van KOG JOSEPH op de kaart.

KOG JOSEPH is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOG JOSEPH, company assigned to the tax number BE06693389892. The company KOG JOSEPH is located at the address: RUITERIJSTRAAT 32; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 123,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KOG JOSEPH were not found.
The main activity of KOG JOSEPH is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KOG JOSEPH is not available. You also can look at reviews of KOG JOSEPH, open positions, location of KOG JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOG JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOG JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOG JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOG JOSEPH, employees, financial statistics.