@-ASSIST HOME

Contactgegevens @-ASSIST HOME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @-ASSIST HOME: address, phone, fax, email, website, opening hours

@-ASSIST HOME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH FRANCIS 52; 1301; BIERGES, België

Telefoon (phone): 474282294 (+32-474282294) 474282294 (+32-474282294)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @-ASSIST HOME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@-ASSIST HOME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@-ASSIST HOME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @-ASSIST HOME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @-ASSIST HOME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @-ASSIST HOME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @-ASSIST HOME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @-ASSIST HOME
Products information @-ASSIST HOME

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Vitriers, R茅parations.. Installation & Entretien: Installation d'Equipements Sanitaires, Chauffagistes, Installation de Chauffage 脿 Eau, Plomberie, Chauffage Central Domestique, Installation de Canalisations d'Eau. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: Ferrures de Portes, Ferrures de Portes de Garage, Volets Roulants en PVC, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC, Volets Roulants en Bois. Services: R茅parations, D茅placement 24h/24, Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: Pose de Volets M茅talliques, Ferrures de Portes, Pose de Grilles, Ferrures de Portes de Garage, Portes Blind茅es. Services: Devis Gratuit, D茅placement 24h/24.. Produits & Services: Cl茅s & Serrures.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Vitrage. Installation de menuiserie m茅tallique. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @-ASSIST HOME
(Get full report from official database of BE for @-ASSIST HOME)

Aanvulling soorten activiteiten voor @-ASSIST HOME
Addition kinds of activities for @-ASSIST HOME

391401. Zilverwerk | Silverware
20990203. Verlichtingsverbindingen, bereid | Leavening compounds, prepared
28990101. Anijsolie | Anise oil
35569906. Verpakkingsmachines | Packing house machinery
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec

Werken bij @-ASSIST HOME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @-ASSIST HOME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @-ASSIST HOME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @-ASSIST HOME. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van @-ASSIST HOME in sociale netwerken
Look for responds of @-ASSIST HOME in social networks

Lees alle opmerkingen voor @-ASSIST HOME. Laat een reactie achter voor @-ASSIST HOME. @-ASSIST HOME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @-ASSIST HOME. Leave a respond for @-ASSIST HOME. @-ASSIST HOME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @-ASSIST HOME op de google maps. Adres en contacten @-ASSIST HOME
Location of @-ASSIST HOME on the google maps. Address and contacts of @-ASSIST HOME

Andere gerelateerde bedrijven als come @-ASSIST HOME @-ASSIST HOME: Vandeputte Wallonie | Ice Cap BVBA | COIFFURE CHRISTIAENE | CHRISTIAN LEGRAND | ROBERT VERMEULEN

Other related companies as @-ASSIST HOME: Vandeputte Wallonie | Ice Cap BVBA | COIFFURE CHRISTIAENE | CHRISTIAN LEGRAND | ROBERT VERMEULEN

@-ASSIST HOME is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is @-ASSIST HOME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf @-ASSIST HOME bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH FRANCIS 52; 1301; BIERGES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Vitrage. Installation de menuiserie m茅tallique. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activit茅s: Vitriers, R茅parations.. Installation & Entretien: Installation d'Equipements Sanitaires, Chauffagistes, Installation de Chauffage 脿 Eau, Plomberie, Chauffage Central Domestique, Installation de Canalisations d'Eau. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: Ferrures de Portes, Ferrures de Portes de Garage, Volets Roulants en PVC, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC, Volets Roulants en Bois. Services: R茅parations, D茅placement 24h/24, Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: Pose de Volets M茅talliques, Ferrures de Portes, Pose de Grilles, Ferrures de Portes de Garage, Portes Blind茅es. Services: Devis Gratuit, D茅placement 24h/24.. Produits & Services: Cl茅s & Serrures..
De hoofdactiviteit van @-ASSIST HOME is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @-ASSIST HOME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @-ASSIST HOME, openstaande posities, locatie van @-ASSIST HOME op de kaart.

@-ASSIST HOME is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is @-ASSIST HOME, company assigned to the tax number BE04366210937. The company @-ASSIST HOME is located at the address: RUE JOSEPH FRANCIS 52; 1301; BIERGES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Vitrage. Installation de menuiserie m茅tallique. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activit茅s: Vitriers, R茅parations.. Installation & Entretien: Installation d'Equipements Sanitaires, Chauffagistes, Installation de Chauffage 脿 Eau, Plomberie, Chauffage Central Domestique, Installation de Canalisations d'Eau. Services: Service 24h/24, Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: Ferrures de Portes, Ferrures de Portes de Garage, Volets Roulants en PVC, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC, Volets Roulants en Bois. Services: R茅parations, D茅placement 24h/24, Devis Gratuit.. Produits & Activit茅s: Pose de Volets M茅talliques, Ferrures de Portes, Pose de Grilles, Ferrures de Portes de Garage, Portes Blind茅es. Services: Devis Gratuit, D茅placement 24h/24.. Produits & Services: Cl茅s & Serrures..
The main activity of @-ASSIST HOME is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of @-ASSIST HOME is not available. You also can look at reviews of @-ASSIST HOME, open positions, location of @-ASSIST HOME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over @-ASSIST HOME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @-ASSIST HOME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @-ASSIST HOME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @-ASSIST HOME, employees, financial statistics.