ROLAIN JEAN-LOUIS

Contactgegevens ROLAIN JEAN-LOUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAIN JEAN-LOUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAIN JEAN-LOUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 11; 5080; LA BRUY?RE, België

Telefoon (phone): 81567137 (+32-81567137) 81567137 (+32-81567137)

Fax (fax): +32 (87) 483-54-85 +32 (87) 483-54-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAIN JEAN-LOUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAIN JEAN-LOUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAIN JEAN-LOUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAIN JEAN-LOUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAIN JEAN-LOUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAIN JEAN-LOUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAIN JEAN-LOUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAIN JEAN-LOUIS
Products information ROLAIN JEAN-LOUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04651306152
Ondernemingsnummer: 3067901611
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAIN JEAN-LOUIS
(Get full report from official database of BE for ROLAIN JEAN-LOUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAIN JEAN-LOUIS
Addition kinds of activities for ROLAIN JEAN-LOUIS

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
262101. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
36480106. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
97110400. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government

Werken bij ROLAIN JEAN-LOUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAIN JEAN-LOUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAIN JEAN-LOUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAIN JEAN-LOUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van ROLAIN JEAN-LOUIS in sociale netwerken
Look for responds of ROLAIN JEAN-LOUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAIN JEAN-LOUIS. Laat een reactie achter voor ROLAIN JEAN-LOUIS. ROLAIN JEAN-LOUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAIN JEAN-LOUIS. Leave a respond for ROLAIN JEAN-LOUIS. ROLAIN JEAN-LOUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAIN JEAN-LOUIS op de google maps. Adres en contacten ROLAIN JEAN-LOUIS
Location of ROLAIN JEAN-LOUIS on the google maps. Address and contacts of ROLAIN JEAN-LOUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAIN JEAN-LOUIS ROLAIN JEAN-LOUIS: WIEWAUTERS VERZEKERINGSKANTOOR | PAUL MAHIEU | ROBERT MEAN | B. DUNESME | Jadot M

Other related companies as ROLAIN JEAN-LOUIS: WIEWAUTERS VERZEKERINGSKANTOOR | PAUL MAHIEU | ROBERT MEAN | B. DUNESME | Jadot M

ROLAIN JEAN-LOUIS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAIN JEAN-LOUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651306152. Het bedrijf ROLAIN JEAN-LOUIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 11; 5080; LA BRUY?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 306,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van ROLAIN JEAN-LOUIS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAIN JEAN-LOUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAIN JEAN-LOUIS, openstaande posities, locatie van ROLAIN JEAN-LOUIS op de kaart.

ROLAIN JEAN-LOUIS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAIN JEAN-LOUIS, company assigned to the tax number BE04651306152. The company ROLAIN JEAN-LOUIS is located at the address: RUE DE LA STATION 11; 5080; LA BRUY?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 306,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of ROLAIN JEAN-LOUIS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAIN JEAN-LOUIS is not available. You also can look at reviews of ROLAIN JEAN-LOUIS, open positions, location of ROLAIN JEAN-LOUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAIN JEAN-LOUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAIN JEAN-LOUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAIN JEAN-LOUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAIN JEAN-LOUIS, employees, financial statistics.