ROBERT MEAN

Contactgegevens ROBERT MEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT MEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT MEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE NAPOL?ON 367; 4400; FL?MALLE, België

Telefoon (phone): 43720854 (+32-43720854) 43720854 (+32-43720854)

Fax (fax): +32 (61) 547-87-25 +32 (61) 547-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT MEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT MEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT MEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT MEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT MEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT MEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT MEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT MEAN
Products information ROBERT MEAN

BTW identificatienummer (tax): BE06187194824
Ondernemingsnummer: 1255157470
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ROBERT MEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Verhuur bouwmachines; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT MEAN
(Get full report from official database of BE for ROBERT MEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT MEAN
Addition kinds of activities for ROBERT MEAN

22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
51430103. Melk depot | Milk depot
52119906. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij ROBERT MEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT MEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT MEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT MEAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

 • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

 • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

 • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

 • Betonarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

 • Gerant (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van ROBERT MEAN in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT MEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT MEAN. Laat een reactie achter voor ROBERT MEAN. ROBERT MEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT MEAN. Leave a respond for ROBERT MEAN. ROBERT MEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT MEAN op de google maps. Adres en contacten ROBERT MEAN
Location of ROBERT MEAN on the google maps. Address and contacts of ROBERT MEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT MEAN ROBERT MEAN: Verbeeck G | MICHEL | COIFFURE SUN PACIFIC | DIRK DIERCKX | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as ROBERT MEAN: Verbeeck G | MICHEL | COIFFURE SUN PACIFIC | DIRK DIERCKX | BANCONTACT-MISTER CASH

ROBERT MEAN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT MEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187194824. Het bedrijf ROBERT MEAN bevindt zich op het adres: ROUTE NAPOL?ON 367; 4400; FL?MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Verhuur bouwmachines; Woningbouw. Producten gemaakt in ROBERT MEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT MEAN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT MEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT MEAN, openstaande posities, locatie van ROBERT MEAN op de kaart.

ROBERT MEAN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT MEAN, company assigned to the tax number BE06187194824. The company ROBERT MEAN is located at the address: ROUTE NAPOL?ON 367; 4400; FL?MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Verhuur bouwmachines; Woningbouw. Products created in ROBERT MEAN were not found.
The main activity of ROBERT MEAN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT MEAN is not available. You also can look at reviews of ROBERT MEAN, open positions, location of ROBERT MEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT MEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT MEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT MEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT MEAN, employees, financial statistics.