SOCOMETAL

Contactgegevens SOCOMETAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCOMETAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCOMETAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES OMBRAGES 41; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27633532 (+32-27633532) 27633532 (+32-27633532)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCOMETAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCOMETAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCOMETAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCOMETAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCOMETAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCOMETAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCOMETAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCOMETAL
Products information SOCOMETAL

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Installation & Entretien: Chauffage Industriel.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCOMETAL
(Get full report from official database of BE for SOCOMETAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCOMETAL
Addition kinds of activities for SOCOMETAL

149900. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
16290203. Metrobouw | Subway construction
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop

Werken bij SOCOMETAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCOMETAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCOMETAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCOMETAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van SOCOMETAL in sociale netwerken
Look for responds of SOCOMETAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCOMETAL. Laat een reactie achter voor SOCOMETAL. SOCOMETAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCOMETAL. Leave a respond for SOCOMETAL. SOCOMETAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCOMETAL op de google maps. Adres en contacten SOCOMETAL
Location of SOCOMETAL on the google maps. Address and contacts of SOCOMETAL

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCOMETAL SOCOMETAL: THEOPHILE GODENIR | COMPOBEL | LEO VAN LOOVEREN | M. VELGHE | Boudewijnpark

Other related companies as SOCOMETAL: THEOPHILE GODENIR | COMPOBEL | LEO VAN LOOVEREN | M. VELGHE | Boudewijnpark

SOCOMETAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCOMETAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf SOCOMETAL bevindt zich op het adres: AVENUE DES OMBRAGES 41; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Chauffage Industriel..
De hoofdactiviteit van SOCOMETAL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCOMETAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCOMETAL, openstaande posities, locatie van SOCOMETAL op de kaart.

SOCOMETAL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCOMETAL, company assigned to the tax number BE06309692382. The company SOCOMETAL is located at the address: AVENUE DES OMBRAGES 41; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Chauffage Industriel..
The main activity of SOCOMETAL is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCOMETAL is not available. You also can look at reviews of SOCOMETAL, open positions, location of SOCOMETAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCOMETAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCOMETAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCOMETAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCOMETAL, employees, financial statistics.