LEO VAN LOOVEREN

Contactgegevens LEO VAN LOOVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO VAN LOOVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO VAN LOOVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAATSEBAAN 136BA; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33147424 (+32-33147424) 33147424 (+32-33147424)

Fax (fax): +32 (55) 549-25-75 +32 (55) 549-25-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO VAN LOOVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO VAN LOOVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO VAN LOOVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO VAN LOOVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO VAN LOOVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO VAN LOOVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO VAN LOOVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO VAN LOOVEREN
Products information LEO VAN LOOVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO VAN LOOVEREN
(Get full report from official database of BE for LEO VAN LOOVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO VAN LOOVEREN
Addition kinds of activities for LEO VAN LOOVEREN

20460104. Instant zetmeel | Instant starch
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction
82210102. Universiteit | University

Werken bij LEO VAN LOOVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO VAN LOOVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO VAN LOOVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO VAN LOOVEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Vloerder (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

 • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

 • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: EUTRACO

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

 • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

 • Junior programmeurs (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOFT NAERT

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

 • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: ECOLE PARIS

  Type: Werfreserve

  Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van LEO VAN LOOVEREN in sociale netwerken
Look for responds of LEO VAN LOOVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO VAN LOOVEREN. Laat een reactie achter voor LEO VAN LOOVEREN. LEO VAN LOOVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO VAN LOOVEREN. Leave a respond for LEO VAN LOOVEREN. LEO VAN LOOVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO VAN LOOVEREN op de google maps. Adres en contacten LEO VAN LOOVEREN
Location of LEO VAN LOOVEREN on the google maps. Address and contacts of LEO VAN LOOVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO VAN LOOVEREN LEO VAN LOOVEREN: JULES PETERS | De Troyer A | Gikimat NV-SA | ASTRA PHARMACEUTICALS | Alter I/MCD nv

Other related companies as LEO VAN LOOVEREN: JULES PETERS | De Troyer A | Gikimat NV-SA | ASTRA PHARMACEUTICALS | Alter I/MCD nv

LEO VAN LOOVEREN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO VAN LOOVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf LEO VAN LOOVEREN bevindt zich op het adres: HOOGSTRAATSEBAAN 136BA; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEO VAN LOOVEREN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO VAN LOOVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO VAN LOOVEREN, openstaande posities, locatie van LEO VAN LOOVEREN op de kaart.

LEO VAN LOOVEREN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO VAN LOOVEREN, company assigned to the tax number BE05481872558. The company LEO VAN LOOVEREN is located at the address: HOOGSTRAATSEBAAN 136BA; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEO VAN LOOVEREN is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO VAN LOOVEREN is not available. You also can look at reviews of LEO VAN LOOVEREN, open positions, location of LEO VAN LOOVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO VAN LOOVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO VAN LOOVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO VAN LOOVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO VAN LOOVEREN, employees, financial statistics.