THEOPHILE GODENIR

Contactgegevens THEOPHILE GODENIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEOPHILE GODENIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEOPHILE GODENIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIDEUMONT-VILLAGE 164; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61255158 (+32-61255158) 61255158 (+32-61255158)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEOPHILE GODENIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEOPHILE GODENIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEOPHILE GODENIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEOPHILE GODENIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEOPHILE GODENIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEOPHILE GODENIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEOPHILE GODENIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEOPHILE GODENIR
Products information THEOPHILE GODENIR

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in THEOPHILE GODENIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEOPHILE GODENIR
(Get full report from official database of BE for THEOPHILE GODENIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEOPHILE GODENIR
Addition kinds of activities for THEOPHILE GODENIR

275203. Zakelijke vorm en kaartdruk, lithografisch | Business form and card printing, lithographic
346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices

Werken bij THEOPHILE GODENIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEOPHILE GODENIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEOPHILE GODENIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEOPHILE GODENIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van THEOPHILE GODENIR in sociale netwerken
Look for responds of THEOPHILE GODENIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEOPHILE GODENIR. Laat een reactie achter voor THEOPHILE GODENIR. THEOPHILE GODENIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEOPHILE GODENIR. Leave a respond for THEOPHILE GODENIR. THEOPHILE GODENIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEOPHILE GODENIR op de google maps. Adres en contacten THEOPHILE GODENIR
Location of THEOPHILE GODENIR on the google maps. Address and contacts of THEOPHILE GODENIR

Andere gerelateerde bedrijven als come THEOPHILE GODENIR THEOPHILE GODENIR: WILLY CARETTE | STEDELIJK ZWEMBAD ROOIGEM | DEFRANCQ HAARWERKEN | J.L. THOMET | Ankersmid Scientific SA/NV

Other related companies as THEOPHILE GODENIR: WILLY CARETTE | STEDELIJK ZWEMBAD ROOIGEM | DEFRANCQ HAARWERKEN | J.L. THOMET | Ankersmid Scientific SA/NV

THEOPHILE GODENIR is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEOPHILE GODENIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf THEOPHILE GODENIR bevindt zich op het adres: WIDEUMONT-VILLAGE 164; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in THEOPHILE GODENIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEOPHILE GODENIR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEOPHILE GODENIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEOPHILE GODENIR, openstaande posities, locatie van THEOPHILE GODENIR op de kaart.

THEOPHILE GODENIR is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEOPHILE GODENIR, company assigned to the tax number BE09656951904. The company THEOPHILE GODENIR is located at the address: WIDEUMONT-VILLAGE 164; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in THEOPHILE GODENIR were not found.
The main activity of THEOPHILE GODENIR is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THEOPHILE GODENIR is not available. You also can look at reviews of THEOPHILE GODENIR, open positions, location of THEOPHILE GODENIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEOPHILE GODENIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEOPHILE GODENIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEOPHILE GODENIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEOPHILE GODENIR, employees, financial statistics.