JEAN-MARIE GHYSENS

Particuliere bedrijvencommunicatie • JEAN-MARIE GHYSENS
Private companiesCommunications • JEAN-MARIE GHYSENS

Contactgegevens JEAN-MARIE GHYSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE GHYSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE GHYSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIةSSONSART 69; 4877; OLNE, België

Telefoon (phone): 43588653 (+32-43588653) 43588653 (+32-43588653)

Fax (fax): +32 (68) 380-20-84 +32 (68) 380-20-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE GHYSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE GHYSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE GHYSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE GHYSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE GHYSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE GHYSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE GHYSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE GHYSENS
Products information JEAN-MARIE GHYSENS

BTW identificatienummer (tax): BE05092681884
Ondernemingsnummer: 5810913085
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JEAN-MARIE GHYSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE GHYSENS
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE GHYSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE GHYSENS
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE GHYSENS

655399. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
20860103. Thee, ijst: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Tea, iced: packaged in cans, bottles, etc.
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
31619900. Bagage, nee | Luggage, nec
39110110. Shirt studs, kostbaar en halfedel metaal of steen | Shirt studs, precious and semiprecious metal or stone
50469902. Muntentellers | Coin counters
51410000. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line

Werken bij JEAN-MARIE GHYSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE GHYSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE GHYSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE GHYSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE GHYSENS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE GHYSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE GHYSENS. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE GHYSENS. JEAN-MARIE GHYSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE GHYSENS. Leave a respond for JEAN-MARIE GHYSENS. JEAN-MARIE GHYSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE GHYSENS op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE GHYSENS
Location of JEAN-MARIE GHYSENS on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE GHYSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE GHYSENS JEAN-MARIE GHYSENS: MAGOLUX SA | COIFFURE CACHAREL | Sinexpert | HANSEN GEBR NV | Heco Trucks B.V.B.A.

Other related companies as JEAN-MARIE GHYSENS: MAGOLUX SA | COIFFURE CACHAREL | Sinexpert | HANSEN GEBR NV | Heco Trucks B.V.B.A.

JEAN-MARIE GHYSENS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE GHYSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05092681884. Het bedrijf JEAN-MARIE GHYSENS bevindt zich op het adres: RIةSSONSART 69; 4877; OLNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JEAN-MARIE GHYSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE GHYSENS is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE GHYSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE GHYSENS, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE GHYSENS op de kaart.

JEAN-MARIE GHYSENS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE GHYSENS, company assigned to the tax number BE05092681884. The company JEAN-MARIE GHYSENS is located at the address: RIةSSONSART 69; 4877; OLNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in JEAN-MARIE GHYSENS were not found.
The main activity of JEAN-MARIE GHYSENS is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE GHYSENS is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE GHYSENS, open positions, location of JEAN-MARIE GHYSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE GHYSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE GHYSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE GHYSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE GHYSENS, employees, financial statistics.