J & C COMMYN

Contactgegevens J & C COMMYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J & C COMMYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J & C COMMYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANESTRAAT 17; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50275491 (+32-50275491) 50275491 (+32-50275491)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J & C COMMYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J & C COMMYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J & C COMMYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J & C COMMYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J & C COMMYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J & C COMMYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J & C COMMYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J & C COMMYN
Products information J & C COMMYN

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J & C COMMYN
(Get full report from official database of BE for J & C COMMYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J & C COMMYN
Addition kinds of activities for J & C COMMYN

3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
73891306. Notarisgenoten | Notary publics

Werken bij J & C COMMYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J & C COMMYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J & C COMMYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J & C COMMYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van J & C COMMYN in sociale netwerken
Look for responds of J & C COMMYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J & C COMMYN. Laat een reactie achter voor J & C COMMYN. J & C COMMYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J & C COMMYN. Leave a respond for J & C COMMYN. J & C COMMYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J & C COMMYN op de google maps. Adres en contacten J & C COMMYN
Location of J & C COMMYN on the google maps. Address and contacts of J & C COMMYN

Andere gerelateerde bedrijven als come J & C COMMYN J & C COMMYN: EUROCARE | WILLY DE CLERCQ | Klinisch Labo Rigo BVBA | de Magnee Consultants | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as J & C COMMYN: EUROCARE | WILLY DE CLERCQ | Klinisch Labo Rigo BVBA | de Magnee Consultants | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

J & C COMMYN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J & C COMMYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf J & C COMMYN bevindt zich op het adres: LANESTRAAT 17; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van J & C COMMYN is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J & C COMMYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J & C COMMYN, openstaande posities, locatie van J & C COMMYN op de kaart.

J & C COMMYN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is J & C COMMYN, company assigned to the tax number BE08019439697. The company J & C COMMYN is located at the address: LANESTRAAT 17; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of J & C COMMYN is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J & C COMMYN is not available. You also can look at reviews of J & C COMMYN, open positions, location of J & C COMMYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J & C COMMYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J & C COMMYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J & C COMMYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J & C COMMYN, employees, financial statistics.