Klinisch Labo Rigo BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Klinisch Labo Rigo BVBA
Private companiesWater Transportation • Klinisch Labo Rigo BVBA

Contactgegevens Klinisch Labo Rigo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klinisch Labo Rigo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klinisch Labo Rigo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosdel 89; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 15 00 (+32-089 35 15 00) 089 35 15 00 (+32-089 35 15 00)

Fax (fax): 089 35 16 00 (+32-089 35 16 00) 089 35 16 00 (+32-089 35 16 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klinisch Labo Rigo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klinisch Labo Rigo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klinisch Labo Rigo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klinisch Labo Rigo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klinisch Labo Rigo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klinisch Labo Rigo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klinisch Labo Rigo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klinisch Labo Rigo BVBA
Products information Klinisch Labo Rigo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02023925781
Ondernemingsnummer: 2499359130
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Klinisch Labo Rigo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories Medical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klinisch Labo Rigo BVBA
(Get full report from official database of BE for Klinisch Labo Rigo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klinisch Labo Rigo BVBA
Addition kinds of activities for Klinisch Labo Rigo BVBA

17999901. Antenne installatie | Antenna installation
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
51910303. Zaden: veld, tuin en bloem | Seeds: field, garden, and flower
70110202. Toeristische kampen, hutten, huisjes en rechtbanken | Tourist camps, cabins, cottages, and courts
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij Klinisch Labo Rigo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klinisch Labo Rigo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klinisch Labo Rigo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klinisch Labo Rigo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

Zoek naar antwoorden van Klinisch Labo Rigo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Klinisch Labo Rigo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klinisch Labo Rigo BVBA. Laat een reactie achter voor Klinisch Labo Rigo BVBA. Klinisch Labo Rigo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klinisch Labo Rigo BVBA. Leave a respond for Klinisch Labo Rigo BVBA. Klinisch Labo Rigo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klinisch Labo Rigo BVBA op de google maps. Adres en contacten Klinisch Labo Rigo BVBA
Location of Klinisch Labo Rigo BVBA on the google maps. Address and contacts of Klinisch Labo Rigo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Klinisch Labo Rigo BVBA Klinisch Labo Rigo BVBA: DAEMS | STANISLAS H. HAINE | WALTHER DAL FARRA | BAUKELAND M-MAERTENS J | HUIS DE BUYSSCHER

Other related companies as Klinisch Labo Rigo BVBA: DAEMS | STANISLAS H. HAINE | WALTHER DAL FARRA | BAUKELAND M-MAERTENS J | HUIS DE BUYSSCHER

Klinisch Labo Rigo BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klinisch Labo Rigo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02023925781. Het bedrijf Klinisch Labo Rigo BVBA bevindt zich op het adres: Bosdel 89; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 123,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Laboratories Medical. Producten gemaakt in Klinisch Labo Rigo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klinisch Labo Rigo BVBA is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klinisch Labo Rigo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klinisch Labo Rigo BVBA, openstaande posities, locatie van Klinisch Labo Rigo BVBA op de kaart.

Klinisch Labo Rigo BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klinisch Labo Rigo BVBA, company assigned to the tax number BE02023925781. The company Klinisch Labo Rigo BVBA is located at the address: Bosdel 89; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 123,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Laboratories Medical. Products created in Klinisch Labo Rigo BVBA were not found.
The main activity of Klinisch Labo Rigo BVBA is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Klinisch Labo Rigo BVBA is not available. You also can look at reviews of Klinisch Labo Rigo BVBA, open positions, location of Klinisch Labo Rigo BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klinisch Labo Rigo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klinisch Labo Rigo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klinisch Labo Rigo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klinisch Labo Rigo BVBA, employees, financial statistics.