CHAUFCONET

Contactgegevens CHAUFCONET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAUFCONET: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAUFCONET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BAUDUIN 84; 6061; CHARLEROI (GRAND), België

Telefoon (phone): 71416013 (+32-71416013) 71416013 (+32-71416013)

Fax (fax): +32 (87) 942-75-63 +32 (87) 942-75-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAUFCONET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAUFCONET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAUFCONET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAUFCONET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAUFCONET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAUFCONET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAUFCONET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAUFCONET
Products information CHAUFCONET

BTW identificatienummer (tax): BE08902465820
Ondernemingsnummer: 6200653076
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAUFCONET
(Get full report from official database of BE for CHAUFCONET)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAUFCONET
Addition kinds of activities for CHAUFCONET

17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
36330100. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
38450121. Ultrasone scanapparatuur, medisch | Ultrasonic scanning devices, medical
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment

Werken bij CHAUFCONET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAUFCONET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAUFCONET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAUFCONET. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van CHAUFCONET in sociale netwerken
Look for responds of CHAUFCONET in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAUFCONET. Laat een reactie achter voor CHAUFCONET. CHAUFCONET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAUFCONET. Leave a respond for CHAUFCONET. CHAUFCONET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAUFCONET op de google maps. Adres en contacten CHAUFCONET
Location of CHAUFCONET on the google maps. Address and contacts of CHAUFCONET

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAUFCONET CHAUFCONET: Duytschaever C | Jacqueline | DANIEL VAN DE VELDE | Cazin d'Honincthun R | Durabel Benelux

Other related companies as CHAUFCONET: Duytschaever C | Jacqueline | DANIEL VAN DE VELDE | Cazin d'Honincthun R | Durabel Benelux

CHAUFCONET is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAUFCONET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08902465820. Het bedrijf CHAUFCONET bevindt zich op het adres: RUE BAUDUIN 84; 6061; CHARLEROI (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van CHAUFCONET is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAUFCONET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAUFCONET, openstaande posities, locatie van CHAUFCONET op de kaart.

CHAUFCONET is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAUFCONET, company assigned to the tax number BE08902465820. The company CHAUFCONET is located at the address: RUE BAUDUIN 84; 6061; CHARLEROI (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of CHAUFCONET is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAUFCONET is not available. You also can look at reviews of CHAUFCONET, open positions, location of CHAUFCONET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAUFCONET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAUFCONET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAUFCONET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAUFCONET, employees, financial statistics.