Durabel Benelux

Contactgegevens Durabel Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Durabel Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Durabel Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Servatiusstraat 32; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 35 14 22; 011 35 14 24 (+32-011 35 14 22; 011 35 14 24) 011 35 14 22; 011 35 14 24 (+32-011 35 14 22; 011 35 14 24)

Fax (fax): 011 35 14 23; 011 32 11 04 (+32-011 35 14 23; 011 32 11 04) 011 35 14 23; 011 32 11 04 (+32-011 35 14 23; 011 32 11 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Durabel Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Durabel Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Durabel Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Durabel Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Durabel Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Durabel Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Durabel Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Durabel Benelux
Products information Durabel Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE09131530761
Ondernemingsnummer: 3883087158
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Durabel Benelux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Durabel Benelux
(Get full report from official database of BE for Durabel Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Durabel Benelux
Addition kinds of activities for Durabel Benelux

14999909. Greensand mijnbouw | Greensand mining
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
58120404. Lunchroom | Lunchroom

Werken bij Durabel Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Durabel Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Durabel Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Durabel Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van Durabel Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Durabel Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Durabel Benelux. Laat een reactie achter voor Durabel Benelux. Durabel Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Durabel Benelux. Leave a respond for Durabel Benelux. Durabel Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Durabel Benelux op de google maps. Adres en contacten Durabel Benelux
Location of Durabel Benelux on the google maps. Address and contacts of Durabel Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Durabel Benelux Durabel Benelux: Albo | IMPRIMERIE LAMBOL | VAN BEVER WIET | Reul G | BERTRAND ANTHEUNIS

Other related companies as Durabel Benelux: Albo | IMPRIMERIE LAMBOL | VAN BEVER WIET | Reul G | BERTRAND ANTHEUNIS

Durabel Benelux is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Durabel Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09131530761. Het bedrijf Durabel Benelux bevindt zich op het adres: Sint-Servatiusstraat 32; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Garden. Producten gemaakt in Durabel Benelux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Durabel Benelux is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Durabel Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Durabel Benelux, openstaande posities, locatie van Durabel Benelux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Durabel Benelux is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Durabel Benelux, company assigned to the tax number BE09131530761. The company Durabel Benelux is located at the address: Sint-Servatiusstraat 32; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Garden. Products created in Durabel Benelux were not found.
The main activity of Durabel Benelux is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Durabel Benelux is not available. You also can look at reviews of Durabel Benelux, open positions, location of Durabel Benelux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Durabel Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Durabel Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Durabel Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Durabel Benelux, employees, financial statistics.