FLNUMBER ONE SPRL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FLNUMBER ONE SPRL

Contactgegevens FLNUMBER ONE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNUMBER ONE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNUMBER ONE SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De La Bienvenue 11 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-88-40-40 32-27-88-40-40

Fax (fax): 32-27-88-40-41 32-27-88-40-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNUMBER ONE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNUMBER ONE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNUMBER ONE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNUMBER ONE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNUMBER ONE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNUMBER ONE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNUMBER ONE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNUMBER ONE SPRL
Products information FLNUMBER ONE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05045166015
Ondernemingsnummer: 4457122802
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLNUMBER ONE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNUMBER ONE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLNUMBER ONE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNUMBER ONE SPRL
Addition kinds of activities for FLNUMBER ONE SPRL

23610101. Blouses: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Blouses: girls', children's, and infants'
33540101. Bars, geëxtrudeerd, aluminium | Bars, extruded, aluminum
34239913. Ironworkers 'handgereedschap | Ironworkers' hand tools
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft
76929902. solderen | Brazing

Werken bij FLNUMBER ONE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNUMBER ONE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNUMBER ONE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNUMBER ONE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van FLNUMBER ONE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLNUMBER ONE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNUMBER ONE SPRL. Laat een reactie achter voor FLNUMBER ONE SPRL. FLNUMBER ONE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNUMBER ONE SPRL. Leave a respond for FLNUMBER ONE SPRL. FLNUMBER ONE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNUMBER ONE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLNUMBER ONE SPRL
Location of FLNUMBER ONE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLNUMBER ONE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNUMBER ONE SPRL FLNUMBER ONE SPRL: DEPREITER | Dicos | ACADEMIE BEELDENDE KUNST | MARIO KEMPEN | GERARDUS EESTERMANS

Other related companies as FLNUMBER ONE SPRL: DEPREITER | Dicos | ACADEMIE BEELDENDE KUNST | MARIO KEMPEN | GERARDUS EESTERMANS

FLNUMBER ONE SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNUMBER ONE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045166015. Het bedrijf FLNUMBER ONE SPRL bevindt zich op het adres: R. De La Bienvenue 11 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLNUMBER ONE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNUMBER ONE SPRL is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNUMBER ONE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNUMBER ONE SPRL, openstaande posities, locatie van FLNUMBER ONE SPRL op de kaart.

FLNUMBER ONE SPRL is a company, that was registered 2001 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLNUMBER ONE SPRL, company assigned to the tax number BE05045166015. The company FLNUMBER ONE SPRL is located at the address: R. De La Bienvenue 11 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLNUMBER ONE SPRL were not found.
The main activity of FLNUMBER ONE SPRL is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNUMBER ONE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLNUMBER ONE SPRL, open positions, location of FLNUMBER ONE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNUMBER ONE SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNUMBER ONE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNUMBER ONE SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNUMBER ONE SPRL, employees, financial statistics.