ACADEMIE BEELDENDE KUNST

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ACADEMIE BEELDENDE KUNST
Private companiesTransportation Equipment • ACADEMIE BEELDENDE KUNST

Contactgegevens ACADEMIE BEELDENDE KUNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE BEELDENDE KUNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE BEELDENDE KUNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 8; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52478735 (+32-52478735) 52478735 (+32-52478735)

Fax (fax): +32 (59) 273-51-17 +32 (59) 273-51-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE BEELDENDE KUNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE BEELDENDE KUNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE BEELDENDE KUNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE BEELDENDE KUNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE BEELDENDE KUNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE BEELDENDE KUNST
Products information ACADEMIE BEELDENDE KUNST

BTW identificatienummer (tax): BE05482147216
Ondernemingsnummer: 3381286621
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ACADEMIE BEELDENDE KUNST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunstonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE BEELDENDE KUNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST
Addition kinds of activities for ACADEMIE BEELDENDE KUNST

221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
28650312. difenylaminen | Diphenylamines
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij ACADEMIE BEELDENDE KUNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE BEELDENDE KUNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Dakwerker (m/v) (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Keerbergen, gespecialiseerd in houtskeletbouw en dakwerken zijn we op zoek naar een dakwerker. 

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE BEELDENDE KUNST in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE BEELDENDE KUNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Laat een reactie achter voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST. ACADEMIE BEELDENDE KUNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Leave a respond for ACADEMIE BEELDENDE KUNST. ACADEMIE BEELDENDE KUNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE BEELDENDE KUNST op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE BEELDENDE KUNST
Location of ACADEMIE BEELDENDE KUNST on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE BEELDENDE KUNST

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE BEELDENDE KUNST ACADEMIE BEELDENDE KUNST: Famibank | TEAROOM ?T LOGEMENT | SACCOMANI | S.I.C. | Sundahl English Language Consulting/ Native Speaker

Other related companies as ACADEMIE BEELDENDE KUNST: Famibank | TEAROOM ?T LOGEMENT | SACCOMANI | S.I.C. | Sundahl English Language Consulting/ Native Speaker

ACADEMIE BEELDENDE KUNST is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE BEELDENDE KUNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05482147216. Het bedrijf ACADEMIE BEELDENDE KUNST bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 8; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kunstonderwijs. Producten gemaakt in ACADEMIE BEELDENDE KUNST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACADEMIE BEELDENDE KUNST is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE BEELDENDE KUNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE BEELDENDE KUNST, openstaande posities, locatie van ACADEMIE BEELDENDE KUNST op de kaart.

ACADEMIE BEELDENDE KUNST is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE BEELDENDE KUNST, company assigned to the tax number BE05482147216. The company ACADEMIE BEELDENDE KUNST is located at the address: SCHOOLSTRAAT 8; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kunstonderwijs. Products created in ACADEMIE BEELDENDE KUNST were not found.
The main activity of ACADEMIE BEELDENDE KUNST is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE BEELDENDE KUNST is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE BEELDENDE KUNST, open positions, location of ACADEMIE BEELDENDE KUNST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE BEELDENDE KUNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE BEELDENDE KUNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE BEELDENDE KUNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE BEELDENDE KUNST, employees, financial statistics.