FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV

Contactgegevens FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 201 1820 Steenokkerzeel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-53-08-65 32-27-53-08-65

Fax (fax): 32-27-51-67-16 32-27-51-67-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV
Products information FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08370178222
Ondernemingsnummer: 6017730712
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV
Addition kinds of activities for FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV

162299. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
01749905. Tangelo Grove | Tangelo grove
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
37310112. Tenders, schepen: bouw en reparatie | Tenders, ships: building and repairing
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders

Werken bij FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. Laat een reactie achter voor FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. Leave a respond for FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV. FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV
Location of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV: PHILIPPE DEJONGHE | VELOURS BERGHMANS ET CIE | EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION | VRIJE LAGERE SCHOOL | ETS. MASQUELIER

Other related companies as FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV: PHILIPPE DEJONGHE | VELOURS BERGHMANS ET CIE | EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION | VRIJE LAGERE SCHOOL | ETS. MASQUELIER

FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08370178222. Het bedrijf FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 201 1820 Steenokkerzeel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, openstaande posities, locatie van FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV op de kaart.

FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, company assigned to the tax number BE08370178222. The company FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV is located at the address: Haachtsesteenweg 201 1820 Steenokkerzeel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV were not found.
The main activity of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, open positions, location of FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNORDISK AVIATION PRODUCTS BELGIE NV, employees, financial statistics.