EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION
Private companiesMiscellaneous Repair Services • EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION

Contactgegevens EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EXCELSIORLAAN 11B1; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27253232 (+32-27253232) 27253232 (+32-27253232)

Fax (fax): +32 (67) 559-30-58 +32 (67) 559-30-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION
Products information EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION

BTW identificatienummer (tax): BE04527709960
Ondernemingsnummer: 7037811279
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION
Addition kinds of activities for EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION

9211. rechtbanken | Courts
018299. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
179902. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
27619906. Unit sets (veelvoudige bedrijfsvormen) | Unit sets (manifold business forms)
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
76220302. Stereofonische apparatuur reparatie | Stereophonic equipment repair

Werken bij EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. Laat een reactie achter voor EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. Leave a respond for EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION. EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION
Location of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION: D.B. HARDWOODS | DOMINIQUE ROMAN | ALFA | MYRIAM VERBOVEN | PHOTO ADS BVBA DE DECKER LUC BVBA

Other related companies as EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION: D.B. HARDWOODS | DOMINIQUE ROMAN | ALFA | MYRIAM VERBOVEN | PHOTO ADS BVBA DE DECKER LUC BVBA

EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527709960. Het bedrijf EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION bevindt zich op het adres: EXCELSIORLAAN 11B1; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, openstaande posities, locatie van EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION op de kaart.

EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, company assigned to the tax number BE04527709960. The company EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION is located at the address: EXCELSIORLAAN 11B1; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION were not found.
The main activity of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, open positions, location of EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN HOME SYSTEMS ASSOCIATION, employees, financial statistics.