ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF

Contactgegevens ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUSTER 29; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 34911108 (+32-34911108) 34911108 (+32-34911108)

Fax (fax): +32 (84) 548-40-73 +32 (84) 548-40-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF
Products information ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE04624389648
Ondernemingsnummer: 1052459716
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, Plomberie, R茅paration de Chaudi猫res.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF
Addition kinds of activities for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
203702. Fruitsappen | Fruit juices
271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
722199. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
47319906. Transport clearinghouse | Transport clearinghouse
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair

Werken bij ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. Leave a respond for ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF. ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF
Location of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF: BAKK. DE SMET-VAN DAMME | ID?/ DE FABRIEKSWINKEL | GERARDUS KAMES | STROOIENDORP LEOPOLDSBURG | PROSPER VAN STAPPEN

Other related companies as ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF: BAKK. DE SMET-VAN DAMME | ID?/ DE FABRIEKSWINKEL | GERARDUS KAMES | STROOIENDORP LEOPOLDSBURG | PROSPER VAN STAPPEN

ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04624389648. Het bedrijf ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF bevindt zich op het adres: EUSTER 29; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, Plomberie, R茅paration de Chaudi猫res..
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF op de kaart.

ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, company assigned to the tax number BE04624389648. The company ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF is located at the address: EUSTER 29; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chaudi猫res, Plomberie, R茅paration de Chaudi猫res..
The main activity of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, open positions, location of ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN LOODGIETERSBEDRIJF, employees, financial statistics.