ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

Contactgegevens ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSEWEG 74; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14587576 (+32-14587576) 14587576 (+32-14587576)

Fax (fax): +32 (82) 365-95-32 +32 (82) 365-95-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ID?/ DE FABRIEKSWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ID?/ DE FABRIEKSWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
Products information ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE05137451171
Ondernemingsnummer: 3652923583
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
(Get full report from official database of BE for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
Addition kinds of activities for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
358200. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies

Werken bij ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CARDEVER & CO

    Type: Vaste Job

    U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Laat een reactie achter voor ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. ID?/ DE FABRIEKSWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. Leave a respond for ID?/ DE FABRIEKSWINKEL. ID?/ DE FABRIEKSWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ID?/ DE FABRIEKSWINKEL op de google maps. Adres en contacten ID?/ DE FABRIEKSWINKEL
Location of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL on the google maps. Address and contacts of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ID?/ DE FABRIEKSWINKEL ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: CLUB CHALET DU BOIS | Beneens Plafo | Faucher C | V.A.C. | J DE JAEGHER NV

Other related companies as ID?/ DE FABRIEKSWINKEL: CLUB CHALET DU BOIS | Beneens Plafo | Faucher C | V.A.C. | J DE JAEGHER NV

ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05137451171. Het bedrijf ID?/ DE FABRIEKSWINKEL bevindt zich op het adres: ANTWERPSEWEG 74; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, openstaande posities, locatie van ID?/ DE FABRIEKSWINKEL op de kaart.

ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, company assigned to the tax number BE05137451171. The company ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is located at the address: ANTWERPSEWEG 74; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen; Vloer- and muurbekleding. Products created in ID?/ DE FABRIEKSWINKEL were not found.
The main activity of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL is not available. You also can look at reviews of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, open positions, location of ID?/ DE FABRIEKSWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ID?/ DE FABRIEKSWINKEL, employees, financial statistics.